Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου, 2022

Η ΠΟΕ για τα γεγονότα στα Πετρέλαια

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενέργειας (ΠΟΕ) εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

Την Πέμπτη 9/12/2021 στη πύλη των εγκαταστάσεων της ΚΑΒΑΛΑ OIL διαδραματίστηκε ένα ακόμη επεισόδιο από το έργο της ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ.

Δεν θα σχολιάσουμε τα χθεσινά κατακριτέα γεγονότα, στα πλαίσια της κοινής μας απόφασης με το Σωματείο να βρεθεί λύση. Σίγουρα όμως δεν είμαστε θεατές στο κακοπαιγμένο έργο της Εταιρείας. Η Εταιρεία πρέπει να αντιληφθεί ότι δεν μπορεί να διοικήσει με τα ΜΑΤ και δεν είναι προς όφελος της η κακόβουλη στοχοποίηση των εργαζομένων. Όλοι πλέον έχουν αντιληφθεί ότι η δράση της Εταιρείας, όλο αυτό το διάστημα, οδηγεί σε ΑΔΙΕΞΟΔΟ!

Η Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία INDUSTRIALL, το Δίκτυο RETUNSEE, Εργατικά Κέντρα, Σωματεία, Ομοσπονδίες από Ελλάδα και Εξωτερικό, ενώνουν τις φωνές τους με την Ομοσπονδία και το Σωματείο μέλος μας και τους ευχαριστούμε γι’ αυτό.

Αξίζουν συγχαρητήρια στη Διοίκηση του Σωματείου, αλλά και στον κάθε εργαζόμενο μέλος του Σωματείου για την συντονισμένη, υπεύθυνη και ψύχραιμη στάση τους μέχρι σήμερα, ιδιαίτερα δε στην διαχείριση των γεγονότων της χθεσινής ημέρας. Ως Ομοσπονδία, είμαστε υπερήφανοι που έχουμε στη δύναμη μας το Σωματείο Εργαζομένων στην ΚΑΒΑΛΑ OIL και τους ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ που εκπροσωπεί. Στάθηκαν δυνατοί, με υπευθυνότητα και ψυχραιμία, δεν έκαναν βήμα πίσω στις αξίες τους και με αξιοπρέπεια και ήθος διεκδικούν τα αυτονόητα:

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ και της ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟΤΗΤΑ! ΕΝΟΤΗΤΑ! ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ!

Ο Πρόεδρος Παναγιώτης Κοντουσιάδης

Ο Γ. Γραμματέας Παναγιώτης Τσώκος

spot_img

Διαφημίσεις