Κυριακή, 28 Νοεμβρίου, 2021

Έρευνα για δολιοφθορά στις θαλάσσιες εγκαταστάσεις του Πρίνου

Δεν λειτουργεί η επικοινωνία της εξέδρας Δέλτα με το εργοστάσιο- Δεν επιτράπηκε σε τεχνικό να μεταβεί στην εξέδρα για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα!

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Από την Energean εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Τη διεξαγωγή έρευνας για το ενδεχόμενο να έχει υπάρξει δολιοφθορά στις θαλάσσιες εγκαταστάσεις του Πρίνου έχει ξεκινήσει η Energean, μετά την διακοπή της online σύνδεσης του εργοστασίου Σίγμα με την εξέδρα Δέλτα.

Το πρόβλημα προέκυψε λίγες ημέρες μετά την απομάκρυνση, λόγω θεμελίωσης δικαιώματος συνταξιοδότησης, των Βαγγέλη Παππά και Κώστα Ιωαννίδη, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατός ο εξ αποστάσεως έλεγχος των θαλασσίων εγκαταστάσεων, η υποβολή αναφορών για την κατάστασή τους από τα αρμόδια στελέχη προς τη διοίκηση αλλά και από τη διοίκηση προς την ΕΔΕΥ, η μεταφορά δεδομένων, καθώς και μια σειρά από άλλες δυσλειτουργίες. Όπως συνέβη και με το περιστατικό παραβίασης των εγκαταστάσεων φυσικού αερίου, σε περίπτωση που διαπιστωθεί δολιοφθορά θα καταλογιστούν ευθύνες και θα ακολουθηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες.

Μάλιστα, το πρωί της Δευτέρας 8 Νοεμβρίου συνέβη κάτι το πρωτοφανές: μέλη του Σωματείου που συνεχίζουν την κατάληψη των εγκαταστάσεων, δεν επέτρεψαν σε εξειδικευμένο τεχνικό που βρέθηκε στην Καβάλα να μεταβεί στην εξέδρα για να προχωρήσει στην αντιμετώπιση του προβλήματος!

Με αφορμή το νέο αυτό περιστατικό, η Energean καλεί και πάλι το Σωματείο των εργαζομένων να τερματίσει άμεσα την κατάληψη των εγκαταστάσεων προκειμένου να μεταβεί στα γραφεία της η διοίκηση και να καταστεί εφικτή η επαναλειτουργία τους με ασφάλεια και μέσα σε συνθήκες νομιμότητας.

Ένα βιομηχανικό συγκρότημα δεν μπορεί να λειτουργήσει και να διοικηθεί με αντάρτικα και τσαμπουκάδες.

spot_img

Διαφημίσεις