Σάββατο, Μάι 8, 2021

Ιατρικό εξοπλισμό στο Κέντρο Υγείας πρόσφερε ο Μητροπολίτης Ελευθερούπολης

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Σε δωρεά ιατρικού εξοπλισμού στο Κέντρο Υγείας Ελευθερούπολης, προχώρησε ο Μητροπολίτης Ελευθερούπολης κ. Χρυσόστομος, συμμετέχοντας στην στήριξη και ενίσχυση του Κέντρου Υγείας.

Ειδικότερα, παραδόθηκε στο Κέντρο Υγείας Ελευθερούπολης, αναλώσιμος Ιατρικός Εξοπλισμός απαραίτητος για την προστασία των ιατρών, των νοσηλευτών και των εργαζομένων του Κέντρου Υγείας, δωρεά του Μητροπολίτη κ. Χρυσοστόμου, ο οποίος διέθεσε τον μηνιαίο μισθό του, όπως σοφά αποφάσισε η Ιερά Σύνοδος, στις ανάγκες του Κέντρου Υγείας της Ελευθερούπολης. Συγκεκριμένα παρέδωσε 1.250 χειρουργικές μάσκες, 100 μάσκες υψηλής προστασίας, 2.500 ζευγάρια γάντια και 100 αποστειρωμένες ιατρικές ποδιές.

Κατά την παράδοση του ιατρικού εξοπλισμού στο Κέντρο Υγείας, ο Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος έτυχε θερμής υποδοχής από την Διευθύντρια κα Ντι Νάπολη Κιάρα και το προσωπικό που εφημέρευε.

Η κα Κιάρα Ντι Νάπολι αφού ευχαρίστησε εγκαρδίως τον Μητροπολίτη Ελευθερούπολης γι’ αυτή την συγκινητική προσφορά του προς το Κέντρο Υγείας ως πολύτιμης βοήθειας του εν λόγω εξοπλισμού στο έργο και την ασφάλεια των εργαζομένων του Κέντρου Υγείας, τον ενημέρωσε για την τρέχουσα κατάσταση του Κέντρου Υγείας μη παραλείποντας να επαινέσει το προσωπικό του.

Ο Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος, από την μεριά του, ευχήθηκε η δωρεά αυτή να υπηρετήσει τις ανάγκες του ιδρύματος επ’ ωφελεία των πολιτών. Επίσης ευχαρίστησε και συνεχάρη για το σπουδαίο έργο που επιτελεί το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας ιδίως αυτές της ημέρες κάτω από δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες λόγω της πανδημίας του κορωναϊού. Τέλος ευχήθηκε ο Θεός να ενισχύει το έργο τους ευλογώντας του ίδιους και τις οικογένειές τους.

Διαφημίσεις