Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου, 2023

Παραμένει στην Διεύθυνση Αστυνομίας Καβάλας ο Ιωάννης Καραμανλής

Με Απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας,...

Καβάλα: Συμμορία έκλεβε πορτοφόλια και κινητά στις λαϊκές

Εξιχνιάστηκαν έπειτα από κατάλληλη αξιολόγηση - αξιοποίηση...

Καβάλα: Διέρρηξαν δύο σπίτια και ένα κατάστημα

Συνελήφθησαν την 23-1-2023 το μεσημέρι στην Καβάλα,...

Η Μητρόπολη ΦΝΘ για τον εκ Καβάλας καταγόμενο νέο Μητροπολίτη Δράμας

Ακολούθησε μας

spot_img

Ο ιερός Κλήρος και ο ευσεβής λαός της Ιεράς Μη­τρο­πόλεως Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου με πρώτο τον Σεβ. Μητροπολίτη μας κ. Στέφανο εγκαρδίως συγχαίρουν τον νέο Μητροπολίτη Δρά­μας θεοφιλέστατο κ. Δωρόθεο Πάπαρη, που επάξια εξελέγη από την σεπτή Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος ποιμενάρχης της ιστορικής και μαρ­τυρικής, ομόρου και εντός της ιδίας Διοικητικής Περιφερείας, εκκλησίας της Δράμας, την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου.

Αδιάλειπτος και ισχυρός ο σύνδεσμος της αγάπης με τον συντοπίτη μας νεοεκλεγέντα Επίσκοπο αλλά και με τον καθοδηγητή και ποδηγέτη του Σεβ. Μητροπολίτη Γουμενίσσης κ. Δημήτριο, ο οποίος πραγματοποίησε τα πρώτα βήματα της ιερατικής του διακονίας στην τοπική μας Εκκλησία, δημιουργώντας στην πόλη της Καβάλας τον κύκλο των πνευματικών του τέκνων και μετέπειτα συνεργατών του, χειροτονούμενος Διάκονος και Πρεσβύτερος με το οφφίκιο του Αρχιμανδρίτου από τον μακαριστό Μητροπολίτη Φιλίππων κυρό Προκόπιο.

Ευχόμαστε όλοι στον νέο Καβαλιώτη Μητρο­πολίτη να έχει καλή και ευλογημένη ποιμαντορία για το αγαθό και την σωτηρία του ιερού κλήρου και του ευσεβούς λαού της γειτονικής μας Ιεράς Μητροπόλεως και με την δύναμη του Θεού να α­ναδειχθεί γνήσιος συνεχιστής τού έργου του μακα­ρι­στού μητροπολίτου Δράμας κυρού Παύλου πού για 17 χρόνια προσέφερε μεγάλο εκκλησιαστικό και κοινωνικό έργο.

Από το Γραφείο Τύπου της ΙΜΦΝΘ.-

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα