Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου, 2023

Διανομή δωροεπιτάγων για την προμήθεια τροφίμων από την Μητρόπολη ΦΝΘ

Ημέρα:

Εν όψει των Χριστουγέννων και με την φροντίδα του Κεντρικού Ταμείου Ευποιΐας της Ιεράς Μητροπόλεως Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου, με σκοπό την συνέχιση της παραδόσεως της εμπράκτου αγάπης της τοπικής μας Εκκλησίας προς τον πάσχοντα και εμπερίστατο συνάνθρωπο, προωθήθηκαν ήδη στους Εφημερίους-Ιερείς των Ενοριών της Καβάλας ΕΚΑΤΟ (100) δωροεπιταγές για την επίδοση τους στους ενισχυομένους εμπερίστατους συμπολίτες μας για το γιορτινό τους τραπέζι.

Οι οικογένειες, που υπέδειξαν οι Εφημέριοι των Ενοριών της Πόλεως, θα παραλάβουν αυτοπροσώπως και εγκαίρως τις δωροεπιταγές από την Ενορία τους. Συμμέτοχη στην προνοιακή αυτή δράση γίνεται και πάλι η Διεύθυνση της Κλινικής «ΛΗΤΩ», που ενισχύει με τον ίδιο τρόπο δέκα πέντε οικογένειες, ώστε τελικά μαζί με την διακριτική συμμετοχή και των Φιλοπτώχων Ταμείων όλων των Ενοριών της Πόλεως, από όπου επίσης διοργανώνονται παρόμοιες δράσεις, ο συνολικός αριθμός των οικογενειών, που ενισχύονται αυτές τις ημέρες των εορτών, να πλησιάζουν τις 300.

Επιπλέον, αυτές τις ημέρες κατατέθηκαν στους τραπεζικούς λογαριασμούς των 30 δικαιούχων τα προνοιακά επιδόματα, τα ανά τρίμηνο καταβαλλόμενα από το Κεντρικό Ταμείο Ευποιΐας της Ιεράς Μητροπόλεως ισόποσα τακτικά χρηματικά βοηθήματα, ύψους 7.500,οο ΕΥΡΩ. Πρόκειται για την ετήσια συνδρομή της τοπικής μας Εκκλησίας προς τους ενδεείς και εμπερίστατους αδελφούς μας, που διαβιούν εντός της μητροπολιτικής μας περιφερείας, η οποία ανέρχεται στο συνολικό χρηματικό ποσό των 30.000,οο ΕΥΡΩ.

Εν τέλει πραγματοποιήθηκε και μια έκτακτη χρηματική συνδρομή, κατόπιν σχετικού αιτήματος, προς 20 αναξιοπαθούντες οικογενειάρχες-συμπολίτες μας, που τους έχει στερηθεί (ανασταλεί) το δικαίωμα της εργασίας, στους τραπεζικούς λογαριασμούς των οποίων κατατέθηκε το συνολικό ποσόν των 3.000,οο ΕΥΡΩ.

Μαζί με τις θερμές ευχαριστίες προς όλους τους Αδελφούς μας απευθύνουμε εγκάρδιες εόρτιες ευχές, ώστε με υγεία και δύναμη να εορτάσουμε τα ΑΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και τις υπόλοιπες ημέρες του ΑΓΙΟΥ ΔΩΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ και να επιτύχουμε την καλή έκβαση των ευγενικών σκοπών μας για την αντιμετώπιση των δυσκόλων συγκυριών που ζούμε όλοι μας.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Μακάριος Λαζαρίδης: Πραγματικά έχουμε «τρέξει» την στήριξη των αγροτών

Μέσα στις επόμενες 15 μέρες θα ψηφιστεί νομοθετική ρύθμιση...

Τσουχτερό κρύο μέχρι το τέλος της εβδομάδας

Σταύρος Κιβράκης: Το θετικό είναι ότι από το μεσημέρι...

frost.minagric.gr: Έγκαιρη προειδοποίηση των αγροτών για φαινόμενα παγετού

O παγετός αποτελεί μία από τις συχνότερες αιτίες καταστροφής της φυτικής...

Δημοφιλή

ΚΑΒΑΛΑ: Ο Θανάσης Συρόπουλος ζητά τη βοήθεια μας για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Ο συμπολίτης μας Θανάσης Συρόπουλος έστειλε μια επιστολή στην...

Τι είναι αυτοδικία κατά το Ποινικό Κώδικα. (του Γιώργου Γιαγκουδάκη)

Το θέμα στο οποίο αναφέρομαι σήμερα προς ενημέρωση σας...

Ζευγάρι από τη Νέα Πέραμο σκοτώθηκε σε τροχαίο

Ζευγάρι από τη Νέα Πέραμο Καβάλας σκοτώθηκε σε τροχαίο...

Δεν τα κατάφερε τελικά ο Λάκης – Αύριο Δευτέρα η κηδεία του

Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός Λάκης Ανθίμου δεν τα κατάφερε...