Σάββατο, 6 Αυγούστου, 2022

Τροχαίο ατύχημα στη διασταύρωση της Νέας Ηρακλείτσας

Οδηγός μοτοσικλέτας τραυματίστηκε ελαφρά όταν το δίκυκλο...

Απάτη 18.000 ευρώ σε βάρος επιχείρησης στην περιοχή του Παγγαίου

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών...

Ανατράπηκε αυτοκίνητο στην Καλαμίτσα

Ένα ΙΧ αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του...

Μία άλλη εκδοχή για τον θάνατο του Κώστα Δασκάλου δίνει η «Espresso»

Ακολούθησε μας

Μία άλλη εκδοχή σχετικά με τον θάνατο του 40χρονου δημοτικού υπαλλήλου Κώστα Δασκάλου, δίνει δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso» της 12-1-2021.

Η εφημερίδα επικαλείται μαρτυρία ενός ατόμου που κατοικεί κοντά στο πηγάδι όπου βρέθηκε νεκρός ο 40χρονος στις 20 Δεκεμβρίου του 2020. Ο μάρτυρας υποστηρίζει πως άκουσε τον άτυχο άντρα να συνομιλεί στο τηλέφωνο στον δρόμο με άγνωστο άτομο και να λέει: «Να δουλέψω μέσα να πληρωθώ και θα σου τα φέρω τα λεφτά. Για 600 ευρώ θα με σκοτώσετε;». Με βάση αυτή την μαρτυρία το δημοσίευμα αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να πρόκειται για δολοφονία.

Η μητέρα του Κώστα, Μαρία, μιλώντας στη εφημερίδα αναφέρει ότι μετά την άρση απορρήτου τηλεφωνικών επικοινωνιών, η έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του γιου της συνεχίζεται από την Ασφάλεια Καβάλας.

Ο Κώστας Δασκάλου είχε εξαφανιστεί στις 24 Νοεμβρίου από την Καβάλα και το πτώμα του βρέθηκε στις 20 Δεκεμβρίου μέσα σε ένα πηγάδι στην περιοχή του Περιγιαλίου. Ο ιατροδικαστής είχε αποδώσει τον θάνατο σε πνιγμό, καθώς δεν εντόπισε προθανάτιες κακώσεις ούτε ίχνη πάλης στο πτώμα του.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα