Κυριακή, 25 Ιουλίου, 2021

Μία άλλη εκδοχή για τον θάνατο του Κώστα Δασκάλου δίνει η «Espresso»

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News
spot_img

Μία άλλη εκδοχή σχετικά με τον θάνατο του 40χρονου δημοτικού υπαλλήλου Κώστα Δασκάλου, δίνει δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso» της 12-1-2021.

Η εφημερίδα επικαλείται μαρτυρία ενός ατόμου που κατοικεί κοντά στο πηγάδι όπου βρέθηκε νεκρός ο 40χρονος στις 20 Δεκεμβρίου του 2020. Ο μάρτυρας υποστηρίζει πως άκουσε τον άτυχο άντρα να συνομιλεί στο τηλέφωνο στον δρόμο με άγνωστο άτομο και να λέει: «Να δουλέψω μέσα να πληρωθώ και θα σου τα φέρω τα λεφτά. Για 600 ευρώ θα με σκοτώσετε;». Με βάση αυτή την μαρτυρία το δημοσίευμα αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να πρόκειται για δολοφονία.

Η μητέρα του Κώστα, Μαρία, μιλώντας στη εφημερίδα αναφέρει ότι μετά την άρση απορρήτου τηλεφωνικών επικοινωνιών, η έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του γιου της συνεχίζεται από την Ασφάλεια Καβάλας.

Ο Κώστας Δασκάλου είχε εξαφανιστεί στις 24 Νοεμβρίου από την Καβάλα και το πτώμα του βρέθηκε στις 20 Δεκεμβρίου μέσα σε ένα πηγάδι στην περιοχή του Περιγιαλίου. Ο ιατροδικαστής είχε αποδώσει τον θάνατο σε πνιγμό, καθώς δεν εντόπισε προθανάτιες κακώσεις ούτε ίχνη πάλης στο πτώμα του.

Διαφημίσεις