Πέμπτη, 17 Ιουνίου, 2021

Αίτημα άρσης της προσωρινής κράτησης των 3 συλληφθέντων της ληστείας των 4.2 εκατ.

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Γιάννης Σιαπέρας
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News
spot_img

Ως την Πέμπτη 2 Γενάρη οι συνήγοροι υπεράσπισης των 3 κατηγορούμενων για την κλοπή των 4,2 εκ ευρώ αναμένεται να καταθέσουν προσφυγή στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών. Η προσφυγή θα έχει ως σκοπό την προσβολή της ανακριτικής διαδικασίας και θα είναι κατά των ενταλμάτων προσωρινής κράτησης των τριών συλληφθέντων. Θα ζητηθεί η άρση της προσωρινής τους κράτησης καθώς και ο Δικηγορικός Σύλλογος Καβάλας υποστηρίζει, με ανακοίνωσή του, τη συμπληρωματική δίωξη κατά των κατηγορούμενων και τη δεύτερη τους απολογία υπέρ των απόψεων τους.

Υπενθυμίζουμε ότι από την Παρασκευή ο 64χρονος κατηγορούμενος βρίσκεται προφυλακισμένος στο κατάστημα φυλακών Διαβατών μετά από εξιτήριο που πήρε από το Νοσοκομείο Καβάλας και την καρδιολογική κλινική όπου νοσηλεύτηκε καθώς αισθάνθηκε αδιαθεσία. Ο γιος του προφυλακίστηκε στην Κομοτηνή και ο πρώην διευθυντής της σεκιούριτι στις φυλακές Νιγρίτας.

Ερωτηματικά όμως εξακολουθούν να υπάρχουν σχετικά με τα 800.000 ευρώ που δεν βρέθηκαν. Πληροφορίες λένε ότι τη δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης παρακολουθεί στενά η εταιρία σεκιούριτι από την οποία αφαιρέθηκε το χρηματικό ποσό. Στην απολογία τους οι δράστες δεν αναφέρουν λεπτομερώς για το που βρίσκονται τα χρήματα ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ανέφεραν ότι έχουν δοθεί σε πρόσωπο λοιπών αγνώστων στοιχείων για διευθέτηση χρεών που υπήρχαν.

Διαφημίσεις