Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Μπούκαρε» με το αυτοκίνητο στο αεροδρόμιο του Αμυγδαλεώνα

Ημέρα:

spot_img

Ένα περίεργο τροχαίο συνέβη το βράδυ της περασμένης Κυριακής. Αυτοκίνητο που κινούνταν στον δρόμο του Ν. Ζυγού με κατεύθυνση προς Καβάλα, διέσχισε την διασταύρωση με την επαρχιακή οδό Καβάλας – Δράμας (δίπλα στα «Τζάμπο»), έσπασε την περίφραξη του αεροδρομίου του Αμυγδαλεώνα και προσέκρουσε σε δέντρο μέσα στο αεροδρόμιο. Το αυτοκίνητο πήρε φωτιά η οποία κατασβέστηκε από το προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας, αφού πρώτα έκαψε τρία δέντρα.

Ευτυχώς, ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν έπαθε τίποτα, ούτε και ο σκοπός της πύλης του Αεροδρομίου, δίπλα από τον οποίο πέρασε το ανεξέλεγκτο όχημα. Ευτύχημα ήταν επίσης το γεγονός, ότι την ώρα που το αυτοκίνητο μπήκε ανεξέλεγκτο στον κεντρικό δρόμο Καβάλας – Δράμας δεν διερχόταν άλλο όχημα.

38χρονος σκοτώθηκε από πτώση δέντρου

Την 2-3-2016 το μεσημέρι, σε παρέβρια περιοχή των Μαρασίων, κατά τη διάρκεια εργασιών υλοτομίας, τραυματίστηκε θανάσιμα, από πτώση δέντρου, 38χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας. Ο 38χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου. Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Δικαίων.

Έκλεψαν γαλοπούλες κότες και πρόβατα

Σχηματίσθηκε δικογραφία για ζωοκλοπή, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γενισέας, σε βάρος τριών (3) ημεδαπών, ηλικίας 19, 19 και 14 ετών. Εντοπίσθηκε και συνελήφθη την 1-3-2016 το βράδυ, σε αγροτική περιοχή της Ξάνθης, από τους παραπάνω αστυνομικούς, ο 14χρονος, διότι, όπως προέκυψε, μαζί με τους άλλους δύο δράστες, μετέβησαν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο σε ποιμνιοστάσιο και αφαίρεσαν 2 πρόβατα, 10 γαλοπούλες και 7 κότες. Κατασχέθηκε το όχημα των δραστών, στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα ζώα και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους

Έκλεβαν ρεύμα

Σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή, από το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής, σε βάρος 47χρονου ημεδαπού, διότι, όπως προέκυψε, προέβαινε σε κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος από τη ΔΕΔΔΗΕ, έχοντας παραβιάσει τον μετρητή παροχής ηλεκτρικού ρεύματος της οικίας του, που βρίσκεται στην πόλη της Κομοτηνής.

Επίσης σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή, από το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής, σε βάρος 50χρονης ημεδαπής, διότι, όπως προέκυψε, προέβαινε σε κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος από τη ΔΕΔΔΗΕ, έχοντας παραβιάσει τον μετρητή παροχής ηλεκτρικού ρεύματος της οικίας του, που βρίσκεται στην πόλη της Κομοτηνής.

Είχε πλαστό 200αρι

Συνελήφθη την 2-3-2016 το μεσημέρι, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, 46χρονος ημεδαπός, διότι, το απόγευμα της 1-3-2016, μετέβη σε επιχείρηση, στην Αλεξανδρούπολη, όπου πραγματοποίησε συναλλαγή, χρησιμοποιώντας ένα (1) πλαστό χαρτονόμισμα των 200 ευρώ.  Κατασχέθηκε το παραπάνω πλαστό χαρτονόμισμα.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Μακάριος Λαζαρίδης: Ως εδώ με τους «πρόθυμους» πολιτικούς αρχηγούς

Ο κ. Ανδρουλάκης κατέθεσε την πρόταση δυσπιστίας με αφορμή...

Νέος κύκλος αυξήσεων στις τιμές των υγρών καυσίμων

Φώτης Πούλος: Κάθε φορά βρίσκεται μια αφορμή να αισχροκερδούν...

Ο Γιώργος Κυμπαρίδης νέος Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης

Τον νεοεκλεγέντα Περιφερειακό Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης...

Κεφαλή αγάλματος του Απόλλωνα ανακαλύφθηκε στους Φιλίππους

Ανασκαφική έρευνα πραγματοποίησε η ομάδα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στους Φιλίππους υπό την διεύθυνση...

Εξαφανίστηκε νεαρός Καβαλιώτης

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ Χρήστος Θώμος από Καβάλα εξαφανίστηκε στις 27-3-2024...

Δύο μουσικές παραστάσεις του συλλόγου «Αμφίων»

Ο Πολιτιστικός Μουσικός Σύλλογος «Αμφίων», με έδρα τις Κρηνίδες...

Έκλεψαν ράγες και πασσάλους από σιδηροδρομική γραμμή

Συνελήφθησαν την 27-3-2024 το πρωί σε αγροτική περιοχή της...

«Τσιτάχ. Η ερημιά του τερματοφύλακα»: Μία επιπλέον παράσταση

Επειδή τα εισιτήρια και για τις τρεις μέρες τείνουν...