Τρίτη, 19 Οκτωβρίου, 2021

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για την δολοφονία του 42χρονου επιχειρηματία

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Νέα στοιχεία για την δολοφονία του 42χρονου επιχειρηματία Γιώργου Γρηγοριάδη από το Οφρύνιο Καβάλας, ήρθαν στο φως μετά την διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής το μεσημέρι της Πέμπτης (17-12-2020).

Όπως προέκυψε από την ιατροδικαστική εξέταση το θύμα έφερε εκχυμώσεις αριστερά στο πρόσωπο που πιθανόν προκλήθηκαν από γροθιά. Επιβεβαιώθηκε επίσης πως το «τυφλό» τραύμα στο ύψος της ράχης, έπληξε την αορτή και ήταν αυτό που προκάλεσε τον θάνατο από την αιμορραγία. Σχετικά με το όργανο της δολοφονίας, εκτιμάται πως ήταν γεωργικό εργαλείο, όπως φυτευτήρι ή φαρδύ σουβλί.

Ο ιατροδικαστές πήραν δείγματα γενετικού υλικού από τα νύχια του θύματος και τα ρούχα του, προκειμένου να εντοπίσουν δείγμα του DNA του δράστη. Παραγγέλθηκε επίσης τοξικολογική εξέταση.

Υπενθυμίζεται ότι ο 42χρονος βρέθηκε δολοφονημένος μέσα σε αρδευτικό κανάλι σε αγροτικό δρόμο ανάμεσα στην παλιά γέφυρα Στρυμώνα και Ευκαρπίας στον νομό Σερρών. Σε απόσταση 2 χιλιομέτρων βρέθηκε το αυτοκίνητό του και μέσα στο πορτ μπαγκάζ βρέθηκαν ίχνη αίματος και ένα μαχαίρι, το οποίο όμως δεν φαίνεται να είναι το όπλο του εγκλήματος.

spot_img

Διαφημίσεις