Κυριακή, 17 Οκτωβρίου, 2021

Νέες συλλήψεις για κατοχή όπλων σε Καβάλα και Δράμα

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Συνελήφθησαν την Τετάρτη (4-11-2020), στις Περιφερειακές Ενότητες Καβάλας και Δράμας, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της παράνομης οπλοκατοχής, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Καβάλας και Δράμας, τρεις (3) ημεδαποί σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, την Τετάρτη το πρωί, στην Καβάλα, αστυνομικοί της Ομάδας Κρατικής Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας συνέλαβαν τον έναν δράστη, διότι εντόπισαν στην οικία του, ένα (1) πιστόλι κρότου – αερίου, πενήντα (50) φυσίγγια κρότου, δέκα (10) φυσίγγια πιπεριού και ένα (1) μεταλλικό εξάρτημα εκτόξευσης φωτοβολίδων.

Στη δεύτερη περίπτωση, την Τετάρτη το πρωί, στη Δράμα, αστυνομικοί της Ομάδας Κρατικής Ασφάλειας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας συνέλαβαν έναν ημεδαπό, διότι εντόπισαν στην οικία του, δύο (2) πιστόλια κρότου-αερίου και δεκατέσσερα (14) αβολίδοτα φυσίγγια.

Στην τρίτη περίπτωση, την Τετάρτη το μεσημέρι, στη Δράμα, οι παραπάνω αστυνομικοί συνέλαβαν τον τρίτο δράστη, διότι εντόπισαν στην οικία του, ένα (1) πιστόλι κρότου-αερίου, σαράντα τέσσερα (44) αβολίδοτα φυσίγγια, ένα (1) εξάρτημα εκτόξευσης φωτοβολίδων και έξι (6) φωτοβολίδες.

Συνολικά κατασχέθηκαν 4 πιστόλια κρότου – αερίου, 118 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, 6 φωτοβολίδες και 2 εξαρτήματα εκτόξευσης φωτοβολίδων.

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις υποθέσεις ενεργούν τα Τμήματα Ασφάλειας Καβάλας και Δράμας.

spot_img

Διαφημίσεις