Κυριακή, 1 Αυγούστου, 2021

Μπουλντόζες σκάβουν την αυλή της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων στα Αμισιανά

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News
spot_img

Μπουλντόζες σκάβουν αυτήν την ώρα το προαύλιο της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων στα Αμισιανά Καβάλας, όπου το πρωί πραγματοποιήθηκε έφοδος της Αστυνομίας.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία φαίνεται ότι η υπόθεση σχετίζεται με την ληστεία με ομηρία και λεία ποσό 4,5 εκ. ευρώ περίπου που σημειώθηκε τον Ιανουάριο σε βάρος επιχείρησης σεκιούριτι στον Αμυγδαλεώνα Καβάλας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί εντόπισαν μέσα σε στρατιωτικό σάκο περίπου 500.000 ευρώ, ενώ αναζητούν και τα υπόλοιπα χρήματα. Η ανασκαφή θα συνεχιστεί και την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου, ενώ η επιχείρηση θα φυλάσσεται όλο το βράδυ από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Η υπόθεση της ληστείας εξελίχθηκε το βράδυ της 25ης Ιανουαρίου 2019 όταν δύο άγνωστοι δράστες φορώντας μάσκες του Γιώργου Παπανδρέου και του Κώστα Καραμανλή απήγαγαν από το σπίτι του στην Καβάλα τον διευθυντή εταιρείας σεκιούριτι δηλώνοντας του ότι απήγαγαν την μικρή του κόρη. Του έδωσαν μάλιστα το τηλέφωνο απ’ όπου άκουσε το κλάμα ενός παιδιού Όλοι μαζί πήγαν στα χρηματοκιβώτια της εταιρίας στον Αμυγδαλεώνα και εκεί ο διευθυντής τους έδωσε το προαναφερθέν ποσό που προερχόταν από χρηματαποστολές σε τραπεζικά καταστήματα.

Στην συνέχεια οι δράστες κλείδωσαν τον διευθυντή μέσα στην επιχείρηση και τράπηκαν σε φυγή. Ο διευθυντής κατάφερε να απελευθερωθεί την επόμενη μέρα το πρωί και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Διαφημίσεις