Κυριακή, 17 Οκτωβρίου, 2021

Με κατσαβίδι δολοφόνησαν τον 42χρονο;

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Ένα κατσαβίδι είναι πιθανόν, το όργανο με το οποίο δολοφόνησαν τον 42 επιχειρηματία Γιώργο Γρηγοριάδη από το Οφρύνιο Καβάλας.

Όπως δήλωσε ο ιατροδικαστής Μιχάλης Γεωργιάδης, το θύμα έφερε τυφλό τραύμα στην πλάτη, που έπληξε την αορτή και προκάλεσε αιμορραγία από την οποία κατέληξε. Το θανατηφόρο χτύπημα προήλθε πιθανόν από κατσαβίδι.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του θύματος βρέθηκαν ίχνη αίματος, γεγονός που οδηγεί τις αστυνομικές αρχές στο συμπέρασμα ότι ο δράστης ή οι δράστες, δολοφόνησαν τον 42χρονο σε άλλο σημείο, απ’ όπου βρέθηκε το όχημα. Στη συνέχεια τον μετέφεραν σε αγροτικό δρόμο ανάμεσα στην παλιά γέφυρα Στρυμώνα και Ευκαρπίας, στην παλιά εθνική οδό προς Νιγρίτα Σερρών, όπου εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο και έσυραν το πτώμα σε απόσταση περίπου 2 χιλιομέτρων όπου το πέταξαν σε αρδευτικό κανάλι.

Μέσα στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του θύματος βρέθηκε και ένα μαχαίρι, το οποίο όμως δεν φαίνεται να είναι το όπλο του εγκλήματος.

Ο 42χρονος ήταν παντρεμένος με Σέρβα και πατέρας ενός ανηλίκου παιδιού. Η μητέρα και το παιδί διαμένουν στη Σερβία. Σύμφωνα με δήλωση της μητέρας του 42χρονου, ο γιος περίμενε να λήξει το lockdown για να μπορέσει να τους επισκεφτεί στη Σερβία.

Τη δήλωση εξαφάνισης του άτυχου άντρα την έκανε η μητέρα του, η οποία διαμένει στη Δράμα.

Όπως είπε η ίδια η τελευταία φορά που μίλησε με τον γιο της ήταν το Σάββατο το πρωί, ημέρα των γενεθλίων του.

«Το παιδί μου δούλευε εκείνη την μέρα και ήταν τα γενέθλια του… Ήθελε να πάει κάπου να διασκεδάσει, ήταν Σάββατο 12 Δεκεμβρίου και θα πήγαινε να βρει φίλους του. Που δεν ήταν φίλοι, φίδια ήταν… Δεν μπορώ να ξέρω με ποιους ήταν γιατί εγώ μένω στην Δράμα ενώ το παιδί μου στην Τούζλα, παραλία Οφρυνίου. Έμενε μόνος του. Δεν μπορώ να ξέρω με ποιους ήταν και με ποιους έβγαινε», αναφέρει η μητέρα του 42χρονου.

Οι έρευνες από τις αστυνομικές αρχές είναι σε πλήρη εξέλιξη, προκειμένου να φτάσουν όσο πιο σύντομα στην αποκάλυψη του δράστη ή των δραστών και των κινήτρων της στυγερής δολοφονίας.

spot_img

Διαφημίσεις