Κυριακή, 20 Ιουνίου, 2021

Ληστεία στον Αμυγδαλεώνα: Τι είπαν στις απολογίες τους οι κατηγορούμενοι

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News
spot_img

Στον ανακριτή για να απολογηθούν, οδηγήθηκαν το πρωί της Δευτέρας οι τρεις συλληφθέντες 41, 44 και 64 ετών, που συνελήφθησαν για την σκηνοθετημένη ληστεία σε βάρος της εταιρείας σεκιούριτι στον Αμυγδαλεώνα με λεία 4,2 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες ο 44χρονος πρώην διευθυντής της εταιρείας ομολόγησε την πράξη του και φέρεται να δήλωσε ότι ο σχεδιασμός της επιχείρησης για την αφαίρεση των χρημάτων ήταν δικός του και του 64χρονου ιδιοκτήτη του συνεργείου αυτοκινήτων και κουμπάρου του, με τον οποίο συμφώνησαν να τα μοιραστούν μισά – μισά. Ο γιος του 64χρονου, όπως είπε, δεν έχει καμία σχέση.

Δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του και ζήτησε συγνώμη από την οικογένειά του και τους συναδέλφους του. Αναφορικά με τις 800.000 ευρώ που δεν βρέθηκαν, είπε ότι δεν ξέρει που βρίσκονται, αλλά δήλωσε πως δεν τα ξόδεψε ο ίδιος.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο 64χρονος κατηγορούμενος ιδιοκτήτης του συνεργείου αυτοκινήτων, ο οποίος επίσης φέρεται να ανέφερε στην απολογία του ότι ο 41χρονος γιος του δεν έχει σχέση με την ληστεία.

Ο τρίτος των κατηγορουμένων και γιος του επιχειρηματία αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση.

Οι 3 συλληφθέντες αντιμετωπίζουν την κατηγορία της υπεξαίρεσης και συνέργειας σε υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος.

Διαφημίσεις