Κυριακή, 20 Ιουνίου, 2021

Κλειστός μέχρι τις 10 Ιουλίου ο κόμβος του Αγίου Ανδρέα

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News
spot_img

Κλειστός θα παραμείνει μέχρι τις 10 Ιουλίου ο κόμβος του Αγίου Ανδρέα στον ανατολικό κλάδο που συνδέει την Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Καβάλας και την Επαρχιακή Οδό Καβάλας-Νέας Περάμου με τα ρεύματα της Εγνατίας Οδού (άνοδος) προς Καβάλα και Θεσσαλονίκη, λόγω κατασκευής πλευρικών σταθμών διοδίων.

Συγκεκριμένα με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας παρατείνεται μέχρι 10-07-2020 η υπ’ αριθ. 2501/1/253 απόφαση με ισχύ από 05-03-2020, όπως αυτή τροποποιήθηκε με την υπ’ αριθ. 2501/1/253 απόφαση με ισχύ από 18-03-2020, μόνο κατά το σκέλος το οποίο αφορά τις εργασίες της Α΄ Φάσης και συγκεκριμένα την προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στον ανατολικό κλάδο του Α/Κ που συνδέει την Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Καβάλας και την Επαρχιακή Οδό Καβάλας-Νέας Περάμου με τα ρεύματα της Εγνατίας Οδού (άνοδος) προς Καβάλα και Θεσσαλονίκη, λόγω κατασκευής πλευρικών σταθμών διοδίων.

Μετά τη λήξη της ημερομηνίας με ευθύνη της «Εγνατία Οδός Α.Ε.» και του αναδόχου, ο Α/Κ να δοθεί πλήρως σε δημόσια κυκλοφορία.

Επιπλέον οι εργασίες της Β΄ Φάσης [προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στον δυτικό κλάδο του Α/Κ που συνδέει το ρεύμα της Εγνατίας Οδού προς Θεσσαλονίκη (κάθοδος) με την Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Καβάλας και την Επαρχιακή Οδός Καβάλας-Νέας Περάμου] θα ξεκινήσουν μετά την ολοκλήρωση των αντίστοιχων εργασιών στον Α/Κ Ελευθερούπολης και το τέλος της θερινής περιόδου, με σκοπό τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων τη συγκεκριμένη περίοδο.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών δεν θα επηρεαστεί η κίνηση των οχημάτων τα οποία θα κινούνται επί της Εγνατίας Οδού, παρά μόνο στις εξόδους και εισόδους του προαναφερόμενου ανισόπεδου κόμβου, σύμφωνα και με τις υποδείξεις του Τμήματος Τροχαίας Καβάλας.

Διαφημίσεις