Κυριακή, 7 Αυγούστου, 2022

Τροχαίο ατύχημα στη διασταύρωση της Νέας Ηρακλείτσας

Οδηγός μοτοσικλέτας τραυματίστηκε ελαφρά όταν το δίκυκλο...

Απάτη 18.000 ευρώ σε βάρος επιχείρησης στην περιοχή του Παγγαίου

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών...

Ανατράπηκε αυτοκίνητο στην Καλαμίτσα

Ένα ΙΧ αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του...

Η διπλή δολοφονία στα Τίρανα και η σχέση της μίας νεκρής με την Καβάλα

Ακολούθησε μας

«Είχα κυριευτεί από το αίσθημα της ζήλιας», δήλωσε αφοπλιστικά ο 59χρονος από τα Τίρανα, που όπως ομολόγησε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, δολοφόνησε εν ψυχρώ τις δυο γυναίκες που για χρόνια εξέδιδε στην Ελλάδα και πούλαγε τα μωρά τους. Όπως ισχυρίστηκε, μία από τις δύο αδελφές είχε συνάψει πρόσφατα σχέση με άλλον άντρα.

«Εγώ τις σκότωσα και λυπάμαι για αυτό. Το έκανα για λόγους ζήλιας. Δεν μπορούσα να αντέξω το βάρος της προδοσίας και η τιμή της προδοσίας είναι ο θάνατος», λέει ο Αλβανός δράστης .

Κάμερα κλειστού κυκλώματος κατέγραψε τις κινήσεις του 59χρονου λίγο πριν από το αποτρόπαιο έγκλημα παραμονή Πρωτοχρονιάς. Θολωμένος πήγε στο σπίτι των δύο γυναικών έχοντας και ένα καλάσνικοφ μαζί του. Μόλις του άνοιξαν την πόρτα, τις σκότωσε εν ψυχρώ και μάλιστα μπροστά στα μάτια του γιου της μίας. Το ταξίδι της στα Τίρανα λίγες ημέρες πριν για τις γιορτές, έμελλε να αποβεί μοιραίο.

 Η Κριστίνα ζούσε στην Καβάλα εντελώς μόνη τα τρία τελευταία χρόνια

Η άτυχη Κριστίνα τα τελευταία 3 χρόνια είχε αποφασίσει να ζήσει στην ζωή της στην Καβάλα και νοίκιασε ένα διαμέρισμα στην οδό Βενιζέλου, όπου ζούσε ήσυχα, λένε δημοσιογραφικές πληροφορίες. Ένοικοι της πολυκατοικίας είπαν πως κάποιες φορές άκουγαν φωνές και κλάματα μέσα από το σπίτι, αλλά φαινόταν ότι η κοπέλα μιλούσε στο τηλέφωνο καυγαδίζοντας με κάποιον ή κάποιους που ήταν στην άλλη άκρη της γραμμής.  Ποτέ όμως δεν είδαν κάποιον άνδρα ή γυναίκα να μπαίνει στο σπίτι της. Επίσης ποτέ δεν την είδαν να κυοφορεί αυτά τα τελευταία τρία χρόνια που έμενε στο συγκεκριμένο σπίτι.

Η κοπέλα επίσης φοιτούσε εδώ και 2, 5 χρόνια στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας και μάλιστα ήταν από τις πιο καλές και ήσυχες μαθήτριες με μεγάλο ζήλο στην ελληνική γλώσσα που ήθελε να τη μάθει πολύ καλά, αν και μιλούσε επίσης την γλώσσα μας σχεδόν άπταιστα. Ποτέ όμως δεν έλεγε κάτι στους καθηγητές της ή τους συμμαθητές της κάτι που αφορούσε τα προσωπικά της.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα