Δευτέρα, 8 Μαρτίου, 2021

Ελληνική Αστυνομία: Απάτη με πρόσχημα ενημέρωση για τον κορωνοϊό

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Από την Ελληνική Αστυνομία ανακοινώνονται τα ακόλουθα:

Με αφορμή καταγγελίες, σύμφωνα με τις οποίες, άτομα εμφανίζονται σε οικίες επικαλούμενοι πως είναι στελέχη του Ε.Ο.Δ.Υ. ή του Υπουργείου Υγείας, που ενημερώνουν για τον κορωνοΐό ή διανέμουν σχετικά ενημερωτικά φυλλάδια, διευκρινίζεται ότι, κατόπιν πληροφόρησης από το Υπουργείο Υγείας, δεν υπάρχουν κλιμάκια Υπηρεσιών του ή του Ε.Ο.Δ.Υ. που επισκέπτονται σπίτια για τέτοιου είδους ενημερώσεις.

Πρόκειται προφανώς για απόπειρα εξαπάτησης και στην περίπτωση που γίνει αντιληπτό τέτοιο περιστατικό παρακαλούνται οι πολίτες να ενημερώνουν αμέσως την Αστυνομία (100).

«Ενημέρωση» για τον κορωνοϊό με… αλλότριους σκοπούς

Από την Δ/νση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Δράμας ανακοινώνονται τα ακόλουθα:

Μετά από πληροφορίες που περιήλθαν στην Υπηρεσία μας, Δ/νση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Δράμας, εφιστούμε την προσοχή στους πολίτες της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας, να είναι πολύ προσεχτικοί απέναντι σε άτομα που προσποιούνται ότι εκπροσωπούν το «Υπουργείο Υγείας και τη Δ/νση Δημόσιας Υγείας» και προθυμοποιούνται να τους ενημερώσουν για το νέο κορωνοϊό, με στόχο όμως αλλότρια πράγματα (απόσπαση χρημάτων κλπ).

Παρακαλούμε να μην τους ανοίγετε και να ενημερώνετε άμεσα την κατά τόπους Αστυνομική Δ/νση, όπως και την υπηρεσία μας στα τηλέφωνά της, 2521351319, 2521351318, 2521351317.

 

Μ.Ε.Π.

Η ΑΝ. ΠΡΟΪΣΤ.ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ

ΜΠΟΥΡΑΖΑΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

Διαφημίσεις