Τετάρτη, 29 Ιουνίου, 2022

Ελαιοχώρι: Λεωφορείο του ΚΤΕΛ έμεινε χωρίς ρόδες!

Ακολούθησε μας

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (30/8) στο Ελαιοχώρι του δήμου Παγγαίου, όταν το λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο των 17:00 από Ελαιοχώρι για Καβάλα υπέστη σοβαρότατη ζημιά, καθώς διαλύθηκε κυριολεκτικά το πίσω δεξιό μέρος του οχήματος.

Πιο συγκεκριμένα λίγο πριν την τελευταία στάση του οικισμού και τη στροφή προς Ελευθερές, ακούστηκε ένας εκκωφαντικός θόρυβος. Οι δυο πίσω δεξιές ρόδες χωρίστηκαν και η μια κατέληξε σε χαντάκι 100 μέτρα πιο κάτω, ενώ η δεύτερη ακολουθώντας τρελή πορεία κατέληξε 400 μέτρα περίπου πιο κάτω κοντά στο βενζινάδικο στην είσοδο του Ελαιοχωρίου!

Το ευτύχημα είναι ότι κανείς, ούτε πεζός, ούτε και αυτοκίνητο δεν βρέθηκαν στην πορεία των ελαστικών, γεγονός που μπορεί να προκαλούσε ακόμη και θύματα.

Στο λεωφορείο επέβαιναν δυο επιβάτες, ενώ στη στάση, 50 μόλις μέτρα πριν συμβεί το περιστατικό περίμεναν άλλα δυο άτομα.

Λίγα λεπτά αργότερα στο σημείο έφτασε άλλο λεωφορείο για να εκτελεστεί κανονικά το δρομολόγιο. Στο σημείο συγκεντρώθηκε πολύς κόσμος, ενώ αναμένεται βοήθεια για την απομάκρυνση του οχήματος, το οποίο όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες που σας παραθέτουμε έχει κυριολεκτικά κολλήσει στην άσφαλτο!

Λίγο πριν τις 8 το βράδυ συνεργείο επισκεύασε προσωρινά την βλάβη και το όχημα κατευθύνθηκε με χαμηλή ταχύτητα προς το γκαράζ του ΚΤΕΛ.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα