Παρασκευή, 9 Ιουνίου, 2023

Τηλέφωνο: 2510-831600

Λ. Αυγενάκης: «Συμφωνία αλήθειας» με αγρότες και κτηνοτρόφους

Ημέρα:

Περιοδεία στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης πραγματοποίησε ο γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης.

Μετά τις περιφερειακές ενότητες Έβρου, Ροδόπης και Ξάνθης, σειρά είχε τη Δευτέρα (21/11) η περιφερειακή ενότητα Καβάλας και πιο συγκεκριμένα η περιοχή της Χρυσούπολης, όπου ο γραμματέας Π.Ε. της Νέας Δημοκρατίας είχε συνάντηση με αγρότες και κτηνοτρόφους.

ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ 2 Κουβέντες καθαρές, σταράτες και ρεαλιστικές για το τι μπορούμε να κάνουμε…

”Έχουμε ανοίξει έναν διάλογο με τους πολίτες εδώ και περίπου δυο μήνες, ξεκινώντας ένα οδοιπορικό και χτίζοντας τη ”συμφωνία αλήθειας” με τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους της χώρας μας. Κουβέντες καθαρές, σταράτες και ρεαλιστικές για το τι μπορούμε να κάνουμε και τι επιθυμούμε. Το τι μπορούμε είναι το τι δεσμευόμαστε ότι θα υλοποιήσουμε την επόμενη ημέρα. Και επειδή υπάρχει μια σύγχυση με το τι επιθυμώ και τι μπορώ να κάνω, εμείς το κάνουμε σαφές.  Το τι μπορούμε είναι αυτά που έχουμε κοστολογήσει ότι μπορούμε να εφαρμόσουμε την επόμενη ημέρα που θα αναλάβουμε τη διακυβέρνηση του τόπου και είναι και τα υπόλοιπα, τα οποία επιθυμία μας είναι, πρόθεση είναι, να τα κάνουμε, μονάχα όμως όταν επανέλθει η κανονικότητα στη χώρα”, δήλωσε από τη Χρυσούπολη ο Λευτέρης Αυγενάκης.

ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ 1Πρωτογενής τομέας, τουρισμός και ναυτιλία βασικοί πυλώνες για την επανεκκίνηση της οικονομίας 

Παράλληλα, ο γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας υπογράμμισε ότι όλα αυτά βασίζονται σε τρεις άξονες: Μείωση της φορολογίας για τους αγρότες, μείωση των ασφαλιστικών εισφορών και μείωση του κόστους παραγωγής.

”Πάνω σε αυτά τα τρία σημεία έχουμε χτίσει το πλάνο που παρουσιάσαμε στη Χρυσούπολη, όπως το κάναμε στον Έβρο, στη Ροδόπη και στην Ξάνθη. Λέμε κουβέντες καθαρές σε έναν κόσμο που έχει ταλαιπωρηθεί, στον αγροτικό κόσμο της χώρας μας. Η Νέα Δημοκρατία δεν βλέπει τους αγρότες ως μια ειδική κατηγορία που πρέπει να τους δώσει κάποια στιγμή ένα μικρό επίδομα ή ένα ψίχουλο, απλά και μόνο για να τους χαϊδέψει την πλάτη. Καμιά τέτοια νοοτροπία. Για την Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη η επόμενη ημέρα θέλει τον πρωτογενή τομέα, τον τουρισμό και τη ναυτιλία τους βασικούς πυλώνες για την επανεκκίνηση της οικονομίας μας και πάνω σε αυτή τη λογική χτίζουμε αυτό το πρόγραμμα που το συζητάμε, συγκεντρώνουμε προτάσεις και ιδέες, εφαρμόζοντας το βεβαίως μαζί με τους πολίτες την επόμενη ημέρα που θα αναλάβουμε τη διακυβέρνηση του τόπου”, ανέφερε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του ο κ. Αυγενάκης.

Αμέσως μετά τη Χρυσούπολη το κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε το νησί της Θάσου, ενώ η περιοδεία έκλεισε το απόγευμα της Δευτέρας στη γειτονική Δράμα.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας διαμαρτύρεται για την μείωση των πτήσεων προς Αθήνα

Από τον Εμπορικό Σύλλογο Καβάλας εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο...

Ο Κωνσταντίνος Γερακίνης υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Γιάννη Εριφυλλίδη

Ο Κωνσταντίνος Γερακίνης συστρατεύεται ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με...

Οι πρώτοι 30 υποψήφιοι του Χαράλαμπου Χρυσανίδη

Από τον συνδυασμό «ΕΡΓΟ ΤΩΡΑ» του υποψηφίου δημάρχου Καβάλας...

Παρουσιάστηκε το πρόγραμμα του 66ου Φεστιβάλ Φιλίππων (23/6 – 10/9/2023)

Με σκηνικό το εμβληματικό κτήριο του δημαρχείου, το βράδυ...

Δημοφιλή

ΚΑΒΑΛΑ: Ο Θανάσης Συρόπουλος ζητά τη βοήθεια μας για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Ο συμπολίτης μας Θανάσης Συρόπουλος έστειλε μια επιστολή στην...

Τι είναι αυτοδικία κατά το Ποινικό Κώδικα. (του Γιώργου Γιαγκουδάκη)

Το θέμα στο οποίο αναφέρομαι σήμερα προς ενημέρωση σας...

Δεν τα κατάφερε τελικά ο Λάκης – Αύριο Δευτέρα η κηδεία του

Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός Λάκης Ανθίμου δεν τα κατάφερε...

Ζευγάρι από τη Νέα Πέραμο σκοτώθηκε σε τροχαίο

Ζευγάρι από τη Νέα Πέραμο Καβάλας σκοτώθηκε σε τροχαίο...