Σάββατο, 25 Ιουνίου, 2022

Βασάνιζε γάτα, αλλά τον «πρόδωσε» το βίντεο

Ταυτοποιήθηκε το άτομο που απεικονίζεται σε βιντεοληπτικό...

«Άδειασαν» τους λογαριασμούς επιχειρηματιών σε Καβάλα και Δράμα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών...

Εξιχνιάστηκαν δύο ληστείες σε επιχειρήσεις στην Καβάλα

Έπειτα από εμπεριστατωμένες έρευνες των αστυνομικών του...

Κινητοποιήσεις αγροτών, αλλά χωρίς κλείσιμο των δρόμων

Ακολούθησε μας

Κινητοποιήσεις με άλλες μορφές κι όχι με κλείσιμο των δρόμων, θα πραγματοποιήσουν οι αγρότες της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, όπως αποφασίστηκε πρόσφατα στη συνεδρίαση του συντονιστικού οργάνου των αγροτών της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, που έγινε στην Ξάνθη. «Είχαμε αποφασίσει παλιότερα (2016) ότι δεν θα πάμε να συναντήσουμε τον πρωθυπουργό αν δεν φύγει από τη μέση το ασφαλιστικό και το φορολογικό και στη συνέχεια οι επιτροπές ανά περιφέρεια να αποφασίσουν. Οι «δεινόσαυροι» του αγροτοσυνδικαλισμού έδειξαν ότι δεν τους ενδιαφέρει το σύνολο του αγροτικού κόσμου», τόνισε με δηλώσεις του στον «Ενήμερο» και το Kavala Web News, ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής Αγροτικού Τομέα Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Κώστας Παπαμερής.

«Θα πρέπει επιτέλους να υπάρχει συνδικαλιστικός φορέας σε πανελλήνιο επίπεδο»

«Πήγαν στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό για το ποιος θα φωτογραφηθεί πρώτος. Πήγαν για να πάρουν ένα αφορολόγητο που ήταν δεδομένο. Έφυγαν χωρίς να βάλουν μέσα το αφορολόγητο και το ασφαλιστικό, όπως ήταν εξαρχής αποφασισμένο από όλα τα μπλόκα. Τα μέτρα ψηφίστηκαν και σήμερα βγαίνουν στους δρόμους για τα μέτρα που ψηφίστηκαν. Αυτό είναι κοροϊδία και παρωδία. Αυτοί οι συνδικαλιστές πρέπει να φύγουν, να γίνει ανά περιφέρεια από ένα συνδικαλιστικό όργανο, το οποίο θα εκπροσωπείται πανελλαδικά κι όχι το μπλόκο της Λάρισας, των Μαλγάρων ή της Νίκαιας. Θα πρέπει επιτέλους να υπάρχει συνδικαλιστικός φορέας σε πανελλήνιο επίπεδο με τεχνογνωσία για να μπορεί να αντιμετωπίζει όλες τις προκλήσεις», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του ο κ. Παπαμερής.

«Όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες να συντονιστούμε για να δώσουμε το μήνυμα ότι με αυτά τα μέτρα δεν μπορούμε να επιβιώσουμε…»

«Ακούσαμε τον πρωθυπουργό να λέει ότι το 90% των αγροτών δεν θα πληρώσει φόρο. Τι εννοεί; Έναν δημόσιο υπάλληλο που έχει ένα αγροτικό εισόδημα από κάποια κτήματα που του άφησε ο πατέρας του; Το 10% που παράγει τον πλούτο σε αυτή τη χώρα θέλουν να το τελειώσουν! Κράτος χωρίς πρωτογενή τομέα δεν υφίσταται. Εμείς θα δούμε τι θα γίνει σε επίπεδο πανελλαδικό, καθώς ήδη μιλάμε με συλλόγους από όλη τη χώρα. Δεν θέλουμε να κουράσουμε τον κόσμο με το κλείσιμο των δρόμων. Δεν καθόμαστε αυτήν την περίοδο, όπως πολλοί νομίζουν, αλλά έχουμε πολλές δουλειές. Αν είναι να γίνει κάτι πρέπει να γίνει μαζί και με άλλους ελεύθερους επαγγελματίες. Δεν μπορεί να κλείνουμε εμείς δρόμους και να δουλεύουν όλα τα καταστήματα. Όλοι μαζί να συντονιστούμε για να δώσουμε το μήνυμα ότι με αυτά τα μέτρα δεν μπορούμε να επιβιώσουμε. Να τα πάρουν πίσω για να υπάρξει παραγωγικότητα, θέσεις εργασίας, έσοδα στα ταμεία και να σταματήσουν να φεύγουν τα παιδιά μας στο εξωτερικό. Αυτή τη στιγμή λοιπόν η απόφαση είναι αρνητική για κλείσιμο δρόμων. Δεν θα συμφωνήσουμε με την παλιά κομματική γραμμή που θέλει κλείσιμο δρόμων κι ένα κλιμάκιο αυτό που λέγεται «Θεσσαλία» να καπελώνει όλους τους Έλληνες αγρότες», τόνισε καταληκτικά στις δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής Αγροτικού Τομέα της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα