Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Με χρώματα θα «ντυθεί» το πρώην στρατόπεδο «Ασημακοπούλου»

Ημέρα:

spot_img

Με χρώματα θα «ντυθεί» για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το πρώην στρατόπεδο «Ασημακοπούλου», όπου το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το Φεστιβάλ Χρωμάτων.

Για τη φετινή διοργάνωση παραχωρήθηκε συνέντευξη Τύπου το πρωί της Τρίτης (28/8) σε παραλιακό καφέ της πόλης, στη διάρκεια της οποίας η πρόεδρος της «Δημωφέλεια» Αναστασία Ιωσηφίδου σημείωσε ότι «πρόκειται για μια εκδήλωση με πολύ κέφι, ζωντάνια, ενθουσιασμό, χρώμα και νεολαία».

«Το αγκάλιασμα του κόσμου κι ιδιαίτερα των νέων παιδιών, μας έκανε να πάρουμε την απόφαση να συνεχίσουμε τη… χρωματιστή Καβάλα»

«Την πρώτη χρονιά ξεκινήσαμε λίγο διστακτικά, αλλά το αγκάλιασμα του κόσμου και ιδιαίτερα των νέων παιδιών, μας έκανε να πάρουμε την απόφαση να συνεχίσουμε τη χρωματιστή Καβάλα. Άλλωστε πραγματικά η νεολαία είναι αυτή που μας οδηγεί και μας έκανε να συνεχίσουμε τη χρωματιστή Καβάλα στο πρώην στρατόπεδο «Ασημακοπούλου» με την action team, σε μια εκδήλωση που φέτος αναβαθμίζεται, καθώς φέρνουμε ένα αγαπητό συγκρότημα της νεολαίας, τους Locomondo. Παράλληλα, είμαστε υπέρ των τοπικών παρουσιαστών που αποδεικνύουν πόσο καλά ξέρουν να παρουσιάζουν εκδηλώσεις. Η αρχή έγινε με τον Γιάννη Κομνηνό και τη Χριστίνα Νεφραίμ στο Cosmopolis και τώρα το Φεστιβάλ Χρωμάτων θα παρουσιάσουν η Έλενα Σερεφίδου και ο Νίκος Χατζηγιοβανάκης. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε αυτό που ζητά η νεολαία κι εύχομαι καλή επιτυχία», σημείωσε σχετικά στις δηλώσεις της η Αναστασία Ιωσηφίδου.

«Είμαι σίγουρος ότι φέτος η εκδήλωση θα είναι ακόμη πιο επιτυχημένη…»

«Στρατηγική επιλογή της διοίκησης του δήμου, είναι η διοργάνωση δράσεων και εκδηλώσεων που έχουν στόχο και να κάνουν γνωστότερο τον δήμο μας, με σκοπό να φέρουν κόσμο που θα γνωρίσει την πόλη με ό,τι συνεπάγεται να μάθει ο κόσμος τι εστί Καβάλα, να περάσει όμορφα εδώ και να επιλέξει να ξαναέρθει στην πόλη μας. Η επιτυχία όλων αυτών των εκδηλώσεων έχει προσφέρει πολλά στον τουρισμό. Έχουμε μια εκδήλωση που απευθύνεται κυρίως στις μικρές ηλικίες, στη νεολαία. Ξεκινήσαμε δειλά – δειλά, είδαμε ότι το αποτέλεσμα αγκαλιάστηκε και είμαι σίγουρος ότι φέτος η εκδήλωση θα είναι ακόμη πιο επιτυχημένη. Η action team κάνει εξαιρετική δουλειά και είμαι σίγουρος ότι όσοι επιλέξουν να βρεθούν εκεί θα περάσουν όμορφα», επισήμανε από τη μεριά του στις δηλώσεις του ο αντιδήμαρχος Καβάλας Ηλίας Καλανταρίδης.

Ο πόλεμος χρωμάτων θα είναι το βασικό θέμα, ενώ μαζικές ρίψεις χρωμάτων θα γίνονται κάθε μια ώρα περίπου

Εκ μέρους της action team ο Νίκος Βουγιούκας δήλωσε για το Φεστιβάλ Χρωμάτων: «Είμαστε χαρούμενοι γιατί το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου στο πρώην στρατόπεδο «Ασημακοπούλου» θα πραγματοποιηθεί το τρίτο Φεστιβάλ Χρωμάτων. Ο πόλεμος χρωμάτων θα είναι το βασικό θέμα, ενώ μαζικές ρίψεις χρωμάτων θα γίνονται κάθε μια ώρα περίπου. Όλα αυτά βέβαια με συνοδεία μουσικής και συγκροτήματα και dj’s απ’ όλη την Ελλάδα. Η βραδιά θα κλείσει με τους Locomondo, ενώ παράλληλα θα υπάρχουν εργαστήρια ζωγραφικής, ζαχαροπλαστικής, body painting, εκθέσεις, bazaar και εστίαση. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον δήμο Καβάλας και τη «Δημωφέλεια» που είναι πάντα στο πλευρό μας και μας στηρίζουν σε όλες μας τις δράσεις με όλες τους τις δυνάμεις. Θα παρακολοθήσουμε κάτι μοναδικό, για το οποίο ρίξαμε πολλή δουλειά όλοι μας».

Να σημειωθεί καταληκτικά ότι η είσοδος στο Φεστιβάλ Χρωμάτων είναι 5 ευρώ.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ «Άδοντες και Ψάλλοντες εν τη καρδία»

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ "Άδοντες και Ψάλλοντες εν τη...

Για να μην ξεχνούν, για να θυμούνται…

του Κώστα Παπακοσμά Στην Βέροια στο “Βλαχογιάννειο” Μουσείο δημιούργησαν έναν...

Εμπορικός Σύλλογος: Δηλώστε τις εκδηλώσεις για την «Λευκή Νύχτα»

Από τον Εμπορικό Σύλλογο Καβάλας εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο...

Αποδοτική η 4η επιχειρηματική αποστολή της Kourtidis Group στις ΗΠΑ

«Η 4η επιχειρηματική αποστολή της Kourtidis Group στις Η.Π.Α....

Σπουδαστές/τριες του ΙΕΚ ΔΥΠΑ Καβάλας επισκέφτηκαν το «Κωνστάντειο»

Οι μαθητευόμενες και μαθητευόμενοι του τμήματος Κομμωτικής υπό την...

Συνάντηση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ με την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα

Την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ κα Σοφία Σακοράφα υποδέχτηκε το...

Μακάριος Λαζαρίδης: «Καπναποθήκες, Εθνολογικό Μουσείο Ν. Καρβάλης και Κάστρο Μ. Αλεξάνδρου εκπέμπουν SOS»

Τη δημιουργία νέου Αρχαιολογικού Μουσείου στους Φιλίππους ζήτησε από...

Δήμος Παγγαίου: Αυξημένη ετοιμότητα για τις πυρκαγιές

Στέργιος Κεχαγιάς: Ζήσαμε ένα παρατεταμένο φθινόπωρο και αυτό μας...