Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πολύς κόσμος στη βασιλόπιτα της ΔΗΜΤΟ Νέστου

Ημέρα:

spot_img

Σε μια κατάμεστη αίθουσα η Δημοτική Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας Νέστου έκοψε την Κυριακή το πρωί 5/2/17 την πρωτοχρονιάτικη πίτα της.Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του πρώην Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου στην Χρυσούπολη και παραβρέθηκαν:

ΔΗΜΤΟ ΝΕΣΤΟΥ 1Ο Τομεάρχης Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Καβάλας, κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ. Μαρκόπουλος Θόδωρος, ο Εκπρόσωπος οργανωτικού κ. Πασχάλης Αντώνης, οι τέως βουλευτές Καβάλας κ. Πασχαλίδης Ιωάννης και κ. Κλειτσώτης Κών/νος, οι πολιτευτές Καβάλας κ. Τσαλταμπασίδης Λάζαρος και η κα Βάσω Παπουτσή Μίττα επίσης παρευρέθησαν ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου κ. Αντωνιάδης Κων/νος, ο Τομεάρχης Ν. Δ Δράμας και περιφερειακός σύμβουλος κ. Ιωσηφίδης Αλέξανδρος, η Αντιπρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε Καβάλας και πρόεδρος της Δημ.Τ.Ο Καβάλας κ. Φιλιππίδου Μαρίνα, ο κ. Σωτήρης Παπαδόπουλος και Ιορδάνης Παπαντίδης μέλη της ΝΟΔΕ Καβάλας, ο τέως Δήμαρχος Νέστου κ. Σάββας Μιχαηλίδης, ο πρόεδρος της Δημ.Τ.Ο Θάσου κ. Μανίτσας Δημήτρης, ο πρόεδρος της Δημ .Τ.Ο Ξάνθης κ. Οικονόμου και ο πρώην Νομάρχης Καβάλας κ. Θεόδωρος Καλλιοντζής.
Το παρών έδωσαν, μέλη και φίλοι του κόμματος της Ν.Δ. από την Επαρχία Νέστου.

ΔΗΜΤΟ ΝΕΣΤΟΥ 2Κατά την έναρξη της εκδήλωσης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή εις μνήμη του τέως πρόεδρου της ΝΟΔΕ Ευθυμιάδη Κωνσταντίνου προέδρου με αδιάλειπτη και ουσιαστική προσφορά στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας για το Ν. Καβάλας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πρώτο σκέλος με την κοπή της πίτας, όπου ευλόγησε ο πανοσιολογιότατος πατέρας Τιμόθεος ολοκληρώθηκε με τυχερό τον πρώην Νομάρχη Καβάλας κ. Θεόδωρο Καλλιοντζή.

Στο δεύτερο σκέλος η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό που έστειλε ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Λευτέρης Αυγενάκης και αναγνώστηκε από την νομική σύμβουλο της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέστου κ. Κυριαζίδου Ελένη. Η πολιτική ημερίδα όπου συντόνισε ο Γραμματέας κ. Χιώτης Κώστας συνεχίσθηκε με ομιλητές με την σειρά που ακολούθησαν. Ο πρόεδρος κ. Πασχαλίδης Φώτης όπου ανέπτυξε τον τρόπο σκέψης και δράσης της Τοπικής Νέστου από την εκλογή της έως σήμερα.

ΔΗΜΤΟ ΝΕΣΤΟΥ 3Ακολούθησαν ο Βουλευτής Καβάλας κ. Παναγιωτόπουλος Νικόλαος. ο Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας κ. Θόδωρος Μαρκόπουλος και κλείνοντας ο τέως Δήμαρχος Νέστου κ. Σάββας Μιχαηλίδης με πολιτική τοποθέτηση στην τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μπουφέ από χειροποίητα παραδοσιακά τοπικά εδέσματα από τις κυρίες της Δημ.Τ.Ο Νέστου.

Αυτό που εντυπωσίασε κυρίως ήταν το πλήθος του κόσμου που αγκάλιασε την εκδήλωση, ο εμφανής ενθουσιασμός αλλά και ο παλμός που έδωσαν τα πρωτοεμφανιζόμενα στελέχη της ΟΝΝΕΔ Νέστου.

Εκ μέρους του Δ/Σ ευχαριστούμε όλους όσους προσήλθαν στην κοπή της πίτας μας κοσμώντας με την παρουσία τους την εκδήλωση μας.

 

Φώτης Πασχαλίδης                 Κωνσταντίνος Χιώτης

Πρόεδρος                                Γενικός Γραμματέας

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 34χρονου Χρήστου Θώμου

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 34χρονου Χρήστου...

Μακάριος Λαζαρίδης: Ως εδώ με τους «πρόθυμους» πολιτικούς αρχηγούς

Ο κ. Ανδρουλάκης κατέθεσε την πρόταση δυσπιστίας με αφορμή...

Νέος κύκλος αυξήσεων στις τιμές των υγρών καυσίμων

Φώτης Πούλος: Κάθε φορά βρίσκεται μια αφορμή να αισχροκερδούν...

Ο Γιώργος Κυμπαρίδης νέος Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης

Τον νεοεκλεγέντα Περιφερειακό Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης...

Κεφαλή αγάλματος του Απόλλωνα ανακαλύφθηκε στους Φιλίππους

Ανασκαφική έρευνα πραγματοποίησε η ομάδα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στους Φιλίππους υπό την διεύθυνση...

Εξαφανίστηκε νεαρός Καβαλιώτης

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ Χρήστος Θώμος από Καβάλα εξαφανίστηκε στις 27-3-2024...

Δύο μουσικές παραστάσεις του συλλόγου «Αμφίων»

Ο Πολιτιστικός Μουσικός Σύλλογος «Αμφίων», με έδρα τις Κρηνίδες...

Έκλεψαν ράγες και πασσάλους από σιδηροδρομική γραμμή

Συνελήφθησαν την 27-3-2024 το πρωί σε αγροτική περιοχή της...