Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κώστας Μορφίδης: Οι εγγραφές νέων μελών ξεκίνημα μιας νέας πορείας του ΣΥΡΙΖΑ

Ημέρα:

spot_img

«Προχωρούμε σε αναδιοργάνωση του κόμματος μας και σε ένα άνοιγμα προς την κοινωνία, το οποίο η ίδια μας το είχε ζητήσει, αμέσως μετά τις ευρωεκλογές», υπογράμμισε σε δηλώσεις που έκανε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου, ο Κώστας Μορφίδης, ο οποίος ανέλαβε εκπρόσωπος Τύπου της νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας.

«Παράλληλα, με την πίεση της κοινωνίας το αίτημα αυτό γίνεται πράξη. Ο ΣΥΡΙΖΑ αλλάζει, μεγαλώνει και ήδη έχει ξεκινήσει η καμπάνια ηλεκτρονικά, όπου μπορεί ο κάθε πολίτης να εγγραφεί στη διαδικτυακή μας πλατφόρμα να ενημερώνεται και να γίνει μέλος του κόμματος», τόνισε σχετικά ο κ. Μορφίδης και συμπλήρωσε «έχει αποδώσει αυτή η κίνηση και στην Καβάλα έχουν ήδη διπλασιαστεί τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ έχει στηθεί μια νέα οργάνωση στον Νέστο, πιθανά να γίνει το ίδιο στον πρώην Δήμο Φιλίππων, στον πρώην Δήμο Ορφανού και συνεχίζουμε να δουλεύουμε πάνω σε αυτό το πλαίσιο του ανοίγματος και της διεύρυνσης», είπε ακόμη ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας.

«Στη σημερινή συγκυρία ζούμε παράξενα πράγματα που τα είχαμε αφήσει πίσω στο παρελθόν…»

Παράλληλα, ο κ. Μορφίδης άσκησε κριτική στην κυβέρνηση, υπογραμμίζοντας αρχικά: «Στη σημερινή συγκυρία ζούμε παράξενα πράγματα που τα είχαμε αφήσει πίσω στο παρελθόν, όπως το πολυνομοσχέδιο που κατέθεσε η κυβέρνηση και στην ουσία ήταν μια συρραφή από ρουσφέτια σε φίλους, γνωστούς και κυρίως στους ολιγάρχες της χώρας. Παράλληλα, βλέπουμε να αναπτύσσονται δράσεις από την κυβέρνηση που στοχεύουν στον αποκλεισμό των βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αυτό που έγινε στην επιτροπή για το σκάνδαλο της Novartis και μάλιστα σε συνεργασία με το ΚΙΝΑΛ, πράγμα που αποδεικνύει ότι δεν είναι στην πρόθεσή τους να προχωρήσει σε βάθος αυτή η επιτροπή για να μάθουν οι πολίτες τι έχει γίνει με το σκάνδαλο αυτό. Το κάνουν με την τακτική του έτσι θέλω. Περνούν χαριστικά νομοθετήματα ή αποκλείουν κάποιους χωρίς νομικό υπόβαθρο».

«Πιστεύουμε ότι αυτό είναι το ξεκίνημα μιας νέας πορείας και για την Καβάλα»

«Από τη δική μας πλευρά θα είμαστε απέναντι σε αυτές τις τακτικές και θα προσπαθήσουμε να αναδεικνύουμε τον ρόλο της κυβέρνησης και τα στραβά, τα οποία γίνονται στη χώρα και κυρίως είχαμε δρομολογήσει και πλέον δεν προχωρούν σήμερα. Σε αυτό το πλαίσιο την Κυριακή γίνεται στην Καβάλα η πρώτη ανοικτή συνέλευση και καλούμε όλους τους πολίτες που θέλουν να έρθουν κοντά στο κόμμα μας, να βρίσκονται στο ξενοδοχείο Γαλαξίας στις 11 το πρωί. Εκεί θα είναι η Σία Αναγνωστοπούλου, η οποία είναι κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, γραμματέας της ΔΗΜΑΡ και γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και η βουλευτής Καβάλας, Τάνια Ελευθεριάδου. Πιστεύουμε ότι αυτό είναι το ξεκίνημα μιας νέας πορείας και για την Καβάλα και στη λήξη αυτής της τρίμηνης καμπάνιας, θα έχουμε καταφέρει και να αλλάξουμε το κόμμα και να έχουμε οργανώσει ένα δίκτυο ανθρώπων σε όλο το νομό, σε κάθε χωριό αν είναι δυνατόν, για να μπορέσουμε να ενημερώνουμε τους πολίτες καλύτερα και να μετέχουν οι ίδιοι στο γίγνεσθαι του κόμματος και να παίρνουν οι ίδιοι τις αποφάσεις που χρειάζεται για να πάει το κόμμα μπροστά με την προοπτική της επανόδου του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ «Άδοντες και Ψάλλοντες εν τη καρδία»

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ "Άδοντες και Ψάλλοντες εν τη...

Για να μην ξεχνούν, για να θυμούνται…

του Κώστα Παπακοσμά Στην Βέροια στο “Βλαχογιάννειο” Μουσείο δημιούργησαν έναν...

Εμπορικός Σύλλογος: Δηλώστε τις εκδηλώσεις για την «Λευκή Νύχτα»

Από τον Εμπορικό Σύλλογο Καβάλας εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο...

Αποδοτική η 4η επιχειρηματική αποστολή της Kourtidis Group στις ΗΠΑ

«Η 4η επιχειρηματική αποστολή της Kourtidis Group στις Η.Π.Α....

Σπουδαστές/τριες του ΙΕΚ ΔΥΠΑ Καβάλας επισκέφτηκαν το «Κωνστάντειο»

Οι μαθητευόμενες και μαθητευόμενοι του τμήματος Κομμωτικής υπό την...

Συνάντηση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ με την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα

Την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ κα Σοφία Σακοράφα υποδέχτηκε το...

Μακάριος Λαζαρίδης: «Καπναποθήκες, Εθνολογικό Μουσείο Ν. Καρβάλης και Κάστρο Μ. Αλεξάνδρου εκπέμπουν SOS»

Τη δημιουργία νέου Αρχαιολογικού Μουσείου στους Φιλίππους ζήτησε από...

Δήμος Παγγαίου: Αυξημένη ετοιμότητα για τις πυρκαγιές

Στέργιος Κεχαγιάς: Ζήσαμε ένα παρατεταμένο φθινόπωρο και αυτό μας...