Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η παλιά φιλία του Θ. Καράογλου με τον Μητροπολίτη ΦΝΘ βάση για νέες συνεργασίες

Ημέρα:

spot_img

Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου Στέφανο, είχε το μεσημέρι της Τρίτης (18/2) ο υφυπουργός Εσωτερικών (τομέας Μακεδονίας – Θράκης), Θόδωρος Καράογλου.

Νωρίτερα ο υφυπουργός βρέθηκε στον Δήμο Παγγαίου, όπου είχε συνάντηση με τον μητροπολίτη Ελευθεροτυπίας Χρυσόστομο, τον δήμαρχο Παγγαίου Φίλιππο Αναστασιάδη, επισκέφθηκε τις επιχειρήσεις ΒΙΚΡΕ και Βίβλια Χώρα, ενώ το απόγευμα είχε συναντήσεις με τον δήμαρχο Καβάλας, Θ. Μουριάδη, τον αντιπεριφερειάρχη, Κ. Αντωνιάδη, τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου, Μάρκο Δέμπα και του ΤΕΕ ΑΜ, Απόστολο Παυλίδη.

«Ο σεβασμιότατος είναι ένας άνθρωπος ανοικτός στην κοινωνία, συμμετέχει με δράσεις σε πολλά γεγονότα και με ενημέρωσε πως ετοιμάζει πολλές δράσεις τον Σεπτέμβριο…»

«Χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ και συναντώ ένα παλιό καλό φίλο, με τον οποίο είχαμε την δυνατότητα να συνεργαστούμε το 2012- 2014, όταν ο σεβασμιότατος ως πρωτοσύγκελος της Ι.Μ. Θεσσαλονίκης, ήταν αυτός με τον οποίο συνεργαζόμασταν για τις επετειακές εκδηλώσεις της απελευθέρωσης της πόλης. Ο σεβασμιότατος κ. Στέφανος είναι ένας άνθρωπος ανοικτός στην κοινωνία, συμμετέχει με δράσεις σε πολλά γεγονότα και με ενημέρωσε πως ετοιμάζει πολλές δράσεις τον Σεπτέμβριο. Με χαρά θα συνεργαστούμε και πάλι και θα βοηθήσουμε όσο μπορούμε για να είναι πετυχημένες. Οι κάτοικοι της περιοχής, το ποίμνιο της Μητρόπολης είναι πραγματικά τυχερό, γιατί έχει έναν άνθρωπο που προσφέρει πάρα πολλά, όχι μόνο σε πνευματικό αλλά και φιλανθρωπικό επίπεδο», ανέφερε στις δηλώσεις του προς τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο κ. Καράογλου.

«Με τον υπουργό με συνδέουν ειλικρινή συναισθήματα, πραγματικής και άδολης αγάπης, διότι μέσα στην διαδικασία της συνεργασίας δημιουργούνται βάσεις ακλόνητες»

«Καλωσορίζουμε στον τόπο μας τον υπουργό με τον οποίο με συνδέουν ειλικρινή συναισθήματα, πραγματικής και άδολης αγάπης, διότι μέσα στην διαδικασία της συνεργασίας δημιουργούνται βάσεις ακλόνητες. Αυτό αποτελεί μια συνέχεια με την σημερινή του παρουσία εδώ. Γνωρίζω την αποτελεσματικότητα των ενεργειών του. Συζητήσαμε για πολλά θέματα που έχουν σχέση με την τοπική μας εκκλησία, την πρώτη Χριστιανική Εκκλησία στην Ευρώπη εκεί που βασίστηκαν πολλά πράγματα την περίοδο του Βυζαντίου. Κατά την περίοδο του Σεπτεμβρίου θα καλέσουμε εδώ να έρθει ο Παναγιότατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος και ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, προκειμένου να εγκαινιάσουμε την έναρξη των συνεδρίων των Θεολογικών και των Αρχαιολογικών, που θα γίνονται κάθε χρόνο στο Συνεδριακό Κέντρο της Αγίας Λυδίας», ανέφερε από τη μεριά του ο σεβασμιότατος μητροπολίτης ΦΝΘ.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Έκανε το σπίτι του θερμοκήπιο καλλιέργειας κάνναβης

Συνελήφθη χθες (24-4-2024) το μεσημέρι, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης,...

Κάνε ότι κοιμάσαι!

του Παύλου Λεμοντζή Αυτό έκανα. Δήθεν κοιμόμουν, με ανοικτά τα...

Κυκλοφοριακό: Τα χειρότερα έρχονται μετά το Πάσχα!!!

Αντώνης Μαστοράκης: Ζούμε πλέον εποχές που δεν υπήρχε ο...

Ευρωεκλογές: Δεν υπάρχουν περιθώρια για πειραματισμούς

Μπάμπης Δράκος: Να μην επιτρέπουμε στη χώρα να επιστρέψει...

Κ. Σιμιτσής: Δεν ασχολούμαι με τον κανονισμό στάθμευσης της Παναγίας

Κατηγορηματικά διαψεύδει ότι θα αναλάβει ως νομικός τους επαγγελματίες...

Ολοκληρώθηκε στο Μετρό Συντάγματος η Έκθεση Τροφίμων & Ποτών

Με μεγάλη επιτυχία και την προσέλευση πολύ κόσμου της...

Κρας τεστ για τις αντοχές των υποδομών της Θάσου

Γιάννης Μαρκιανός: Θεωρώ ότι θα καταφέρουμε και φέτος /...