Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΔΗΜΤΟ Νέστου: Επίσκεψη στο «Τραπέζι της Αγάπης»

Ημέρα:

spot_img

Επίσκεψη πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017  και ώρα 11:00 π.μ. από κλιμάκιο στελεχών της Ν.Δ. Νέστου στο «Τραπέζι της Αγάπης» το οποίο στεγάζεται στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Χρυσούπολης, όπου παρασκευάζει και διανέμει καθημερινά πλήρες συσσίτιο σε άπορους συμπολίτες μας στο Δήμο Νέστου.

Επικεφαλής του κλιμακίου ο κ. Βώβος Διονύσιος  Τομεάρχης της Ν.Δ.  για τον Ν. Καβάλας  υπεύθυνος μεταξύ Γραμματείας Οργανωτικού & Νομαρχιακής Οργάνωσης Ν. Καβάλας, ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο Νέστου κ. Πασχαλίδης Φώτης καθώς και ο Γ. Γραμματέας για την Επαρχία Νέστου κ. Χιώτης Κωνσταντίνος, συνοδευόμενοι από το τοπικό συμβούλιο της Ν.Δ. Νέστου.

Κατά την επίσκεψη στο «Τραπέζι της Αγάπης» παραδόθηκαν διάφορα είδη τροφίμων-εφοδίων που είχαν συγκεντρωθεί από τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέστου Ν.Δ.

Στην επίσκεψη και στη συζήτηση που ακολούθησε στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Χρυσούπολης, ο κ. Βώβος Διονύσιος ανέφερε ότι είναι πάντα δίπλα στις κοινωνικές Δομές του Νομού και ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα της ΔΗΜ.Τ.Ο.  Ν.Δ. Νέστου η οποία προσπαθεί με τα μέσα που διαθέτει να συνδράμει στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε στο Δήμο Νέστου. 

Έγινε ενημέρωση στα μέλη της Ν.Δ. από τον Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη π. Τιμόθεο Αραμπατζάκη ότι στο «Τραπέζι της Αγάπης»  φιλοξενούνται καθημερινά σχεδόν 80 άνθρωποι που έχουν την θαλπωρή που τους αξίζει από τους ανθρώπους που εθελοντικά προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.  

Το κλιμάκιο συνεχάρη τον πνευματικό καθοδηγητή  αυτού, Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη π. Τιμόθεο  καθώς και το προσωπικό, όπου ευχήθηκε Χρόνια Πολλά αλλά  και συζήτησε θέματα που τους απασχολούν .

Ο κ. Πασχαλίδης Φώτης πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης  της  Νέας Δημοκρατίας Νέστου, μετά το πέρας της επίσκεψης, έκανε την ακόλουθη δήλωση :

«Ήμαστε σήμερα εδώ στο Τραπέζι της Αγάπης για να ευχηθούμε χρόνια πολλά στους συνανθρώπους μας . Ταυτόχρονα να εκφράσουμε την  στήριξη  μας στις κοινωνικές δομές του τόπου μας για την προσφορά τους στην τοπική μας κοινωνία.

Τα χρόνια μας πολλά φυσικά σε όλο εδώ το προσωπικό  που εργάζονται αδιάκοπα και εθελοντικά σε καθημερινή βάση προκειμένου να στηρίξουν τους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη.  

Ως μέλη της Ν.Δ. αγωνιζόμαστε με στόχο να αναδείξουμε και να ενισχύσουμε τις δυνάμεις του τόπου μας, που προάγουν την κοινωνική προσφορά.

Στηρίζουμε εμπράκτως όλες τις δράσεις που είναι απαραίτητες προς αυτόν τον σκοπό.

Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία δύναμη και αισιοδοξία.»

Οι άνθρωποι της επαρχίας Νέστου έχουν αγκαλιάσει το Τραπέζι της Αγάπης, όμως παρ’ όλα αυτά  η συνδρομή του καθενός μας με είδη τροφίμων-εφοδίων πάντα είναι ευπρόσδεκτη.

O Πρόεδρος Φώτης Πασχαλίδης

O Γενικός Γραμματέας Κωνσταντίνος Χιώτης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Τένιας Μακρή στην Καβάλα

Το «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Καβάλας και η...

ΔΗΚΕΘ: Η μισή αλήθεια είναι ψέμα

Από την ΔΗΚΕ Θάσου εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου: Όλο...

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 34χρονου Χρήστου Θώμου

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 34χρονου Χρήστου...

Μακάριος Λαζαρίδης: Ως εδώ με τους «πρόθυμους» πολιτικούς αρχηγούς

Ο κ. Ανδρουλάκης κατέθεσε την πρόταση δυσπιστίας με αφορμή...

Νέος κύκλος αυξήσεων στις τιμές των υγρών καυσίμων

Φώτης Πούλος: Κάθε φορά βρίσκεται μια αφορμή να αισχροκερδούν...

Ο Γιώργος Κυμπαρίδης νέος Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης

Τον νεοεκλεγέντα Περιφερειακό Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης...

Κεφαλή αγάλματος του Απόλλωνα ανακαλύφθηκε στους Φιλίππους

Ανασκαφική έρευνα πραγματοποίησε η ομάδα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στους Φιλίππους υπό την διεύθυνση...

Εξαφανίστηκε νεαρός Καβαλιώτης

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ Χρήστος Θώμος από Καβάλα εξαφανίστηκε στις 27-3-2024...