Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Δημήτρης Παπουτσής: Την δεύτερη θέση στην Καβάλα στοχεύει το «Κίνημα Αλλαγής»

Ημέρα:

spot_img

Την πεποίθησή του ότι το Κίνημα Αλλαγής θα καταφέρει να κατοχυρώσει τη δεύτερη θέση στην περιφερειακή ενότητα Καβάλας, στις επόμενες εθνικές εκλογές, εξέφρασε με δηλώσεις που έκανε στο Kavala Web News, ο πρώην βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Δημήτρης Παπουτσής.

«Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα συνοχής και πιστότητας, σε σχέση με αυτά που υποσχέθηκε και τελικώς υλοποίησε. Υπάρχει γενικότερη πολιτική αβεβαιότητα και εξαιτίας του γεγονότος ότι τα ίδια τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από τις εσφαλμένες επιλογές της, την οδηγούν σε μια ίσως ακούσια αποχώρηση», τόνισε αρχικά στις δηλώσεις του ο κ. Παπουτσής.

«Εμείς, ως Κίνημα Αλλαγής, προετοιμαζόμαστε και θεωρούμε πως έχουμε πολλά να πούμε και πολλά περισσότερα να συνεισφέρουμε στην δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα, θέλοντας να ενισχύσουμε τις δυνάμεις της λογικής…»

«Η αλήθεια είναι πως οι πολιτικές δυνάμεις προβλέπουν ότι από τον Σεπτέμβριο θα μπούμε σε μια παρατεταμένη προεκλογική περίοδο, που αν οδηγηθούμε σε εκλογές περίπου την άνοιξη του 2019, θα είναι όντως μια παρατεταμένη προεκλογική περίοδος με όλη την αβεβαιότητα που συνεπάγεται εξ αντικειμένου αυτή η κατάσταση. Εμείς, ως Κίνημα Αλλαγής, προετοιμαζόμαστε και θεωρούμε πως έχουμε πολλά να πούμε και πολλά περισσότερα να συνεισφέρουμε στην δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα, θέλοντας να ενισχύσουμε τις δυνάμεις της λογικής μέσα από τη λειτουργία μας», υπογράμμισε στη συνέχεια των δηλώσεών του ο πρώην βουλευτής της Π.Ε. Καβάλας.

«Εμείς στην περιφερειακή ενότητα Καβάλας θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό, ώστε στις εκλογές να είμαστε τουλάχιστον δεύτεροι. Αυτός είναι ο στόχος…»

«Είναι εύλογα τα επιχειρήματα που προβάλλουμε από τη μεριά μας, όπως και η κ. Γεννηματά στη Βουλή, σε σχέση με την ανάγκη να διεξαχθούν όσο πιο σύντομα γίνεται οι εθνικές εκλογές, για να ξεκαθαρίσει η αβεβαιότητα και να γίνει μια προσπάθεια να μπουν ορισμένα πράγματα στη θέση τους. Η κυβέρνηση έχει ανοίξει μέτωπα με τα εθνικά μας θέματα και πολλά άλλα στην εσωτερική πολιτική σκηνή, όπως είναι η οικονομία, αλλά και οι υποσχέσεις της που δεν υλοποιήθηκαν ποτέ. Είμαστε έτοιμοι και αγωνιζόμαστε για το καλύτερο δυνατό. Προβλέπουμε και πιστεύουμε ότι αυτές οι εκλογές θα πρέπει να είναι ένα ντέρμπι για τρεις. Εμείς στην περιφερειακή ενότητα Καβάλας θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό, ώστε στις εκλογές να είμαστε τουλάχιστον δεύτεροι. Αυτός είναι ο στόχος, αυτή είναι και προσωπικά η δική μου πειστική αντίληψη και θεωρώ ότι έτσι πρέπει να διεξαχθεί αυτός ο αγώνας», σημείωσε καταληκτικά στις δηλώσεις του στο Kavala Web News, ο Δημήτρης Παπουτσής.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Δήμος Παγγαίου: Αυξημένη ετοιμότητα για τις πυρκαγιές

Στέργιος Κεχαγιάς: Ζήσαμε ένα παρατεταμένο φθινόπωρο και αυτό μας...

Απεργία με κύρια αιτήματα την ακρίβεια και τις αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις

Στην κεντρική πλατεία της Καβάλας, πραγματοποιήθηκε το πρωί της...

Το Μουσικό Σχολείο θα ψάλλει τον Ακάθιστο Ύμνο στον ναό του Αγ. Νικολάου

Το Μουσικό Σχολείο της Καβάλας, στο πλαίσιο του παιδαγωγικού...

Χιλιάδες επισκέπτες στην «North Aegean Boat Show 2024»

Εξαιρετικά υψηλή ήταν η επισκεψιμότητα της πρώτης έκθεσης «North...

Συναυλία της Άννας Βίσση στην Καβάλα

Οι θαυμαστές της Άννας Βίσση θα έχουν την ευκαιρία...

Μ. Λαζαρίδης προς Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ: «Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη»

Σε απάντηση της ανακοίνωσης της Νομαρχιακής Επιτροπής Καβάλας του...

Η ψηφιακή κάρτα εργασίας φέρνει προβλήματα και πρόστιμα;

Για κάποιους κλάδους είναι αρκετά δύσκολο να εφαρμοστεί Προβλήματα σε...