Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δημήτρης Παπουτσής: «Κόστισε στο ΚΙΝΑΛ η απουσία του Βαγγέλη Βενιζέλου»

Ημέρα:

spot_img

«Είμαστε ήδη στην επόμενη μέρα μετά τις εκλογές και οι δυσκολίες θα εξακολουθήσουν να είναι μπροστά μας, δεν θα λυθούν τα προβλήματα δια μαγείας, καθώς πλέον έχουν  συνειδητοποιήσει οι πολίτες ότι δεν υπάρχουν ούτε μάγοι, ούτε μαγικά ραβδιά».

Τα παραπάνω επισήμανε με δηλώσεις του στον «Ενήμερο» ο Δημήτρης Παπουτσής, ο οποίος κατέλαβε την πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής στο νομό Καβάλας στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, με 3.325 ψήφους.

«Προσωπικά νιώθω ικανοποίηση και συγκίνηση για το μέγεθος αυτής της ανταπόκρισης και της κοινωνικής βάσης της παράταξής μας, που για άλλη μία φορά εκφράστηκε προς το πρόσωπό μου με ένα συγκινητικό και ανεπανάληπτο τρόπο…»

«Εύχομαι στην νέα κυβέρνηση, που για πρώτη φορά είναι αυτοδύναμη στη διάρκεια της δεκαετούς κρίσης, να πετύχει στο έργο της για το γενικό καλό. Ως παράταξη κι εγώ προσωπικά δώσαμε τον αγώνα μας στην Καβάλα κάτω από δύσκολες συνθήκες μαζί με τους άξιους συνυποψηφίους μου, τους οποίους ευχαριστώ. Προσωπικά νιώθω ικανοποίηση και συγκίνηση για το μέγεθος αυτής της ανταπόκρισης και της κοινωνικής βάσης της παράταξής μας, που για άλλη μία φορά εκφράστηκε προς το πρόσωπό μου με ένα συγκινητικό και ανεπανάληπτο τρόπο. Αυτή η ανταπόκριση είναι η μόνη αιτία που μου δίνει δύναμη να υπερασπιστώ τις αξίες της παράταξής μας. Αυτό έκανα πάντοτε και αυτό αποτέλεσε τον αποκλειστικό λόγο της υποψηφιότητας μου», τόνισε αρχικά στις δηλώσεις του ο κ. Παπουτσής.

«Δεν είμαι ικανοποιημένος από αυτή την εκλογική επίδοση του ΚΙΝΑΛ…»

Ερωτηθείς για το αν είναι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα του Κινήματος Αλλαγής, ο κ. Παπουτσής υπογράμμισε: «Δεν είμαι ικανοποιημένος από αυτή την εκλογική επίδοση του ΚΙΝΑΛ. Μέσα μας είχαμε μία ελπίδα και μία πίστη ότι μας αξίζει μία μεγαλύτερη αποδοχή στην κοινωνία, γιατί είμαστε η παράταξη που υπερασπιζόμαστε τις ιστορικές αλήθειες περισσότερο από κάθε άλλη. Υπάρχει σειρά αιτιών για το αποτέλεσμα, που δεν προέκυψαν μόνο τον τελευταίο μήνα. Στην στασιμότητα αυτής της εκλογικής επίδοσης πιστεύω ότι οι λόγοι είναι περισσότεροι, είναι βαθύτεροι και υπάρχουν και ανιχνεύονται στο βάθος της τελευταίας δεκαετίας».

Προβληματισμός για την περαιτέρω ενίσχυση Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ

Παράλληλα, ο κ. Παπουτσής εξέφρασε τον προβληματισμό του για το γεγονός ότι η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ αύξησαν κατά πολύ την εκλογική τους δύναμη από την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση, αυτή των ευρωεκλογών.

«Κόμματα που βρίσκονται στο κέντρο και στον αριστερό χώρο όπως είναι η ΔΗΜΑΡ, όπως είναι το Ποτάμι, η Ένωση Κεντρώων που έχουν ουσιαστικά εξαϋλωθεί, η εκλογική βάση αυτών δεν μας ωφέλησε καθόλου. Όλα αυτά έχουν μία ευρύτερη εξήγηση και αιτία και η γνώμη μου είναι ότι πρέπει να μας απασχολήσουν σοβαρά χωρίς μικροψυχίες, χωρίς μικρότητες, χωρίς υστεροβουλίες και προσωπικές στρατηγικές», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δ. Παπουτσής.

Κόστισε στο ΚΙΝΑΛ η απουσία του Βαγγέλη Βενιζέλου

Επίσης, ο κ. Παπουτσής υπογράμμισε με έμφαση ότι αποτέλεσε αρνητική εξέλιξη που κόστισε σημαντικά στο ΚΙΝΑΛ και στην εκλογική επίδοση, το θέμα της μη συμμετοχής του Βαγγέλη Βενιζέλου στις πρόσφατες εκλογές.

«Αυτά ελπίζω να προβληματίσουν κυρίως στην ηγεσία μας και κάθε σκεπτόμενο στέλεχος της παράταξης μας», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ καταληκτικά εξέφρασε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πολίτες για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό του και την απίστευτη αγάπη που του εξέφρασαν οι πολίτες.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για τη στήριξή τους, όπως αυτή εκφράστηκε με έναν ανεπανάληπτο τρόπο για άλλη μία φορά από τους πολίτες. Αυτή την εμπιστοσύνη θα υπερασπιστώ και σήμερα ως ενεργός πολίτης, ως απλός πολίτης και στέλεχος της δημοκρατικής παράταξης», επισήμανε σχετικά ο κ. Παπουτσής.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 34χρονου Χρήστου Θώμου

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 34χρονου Χρήστου...

Μακάριος Λαζαρίδης: Ως εδώ με τους «πρόθυμους» πολιτικούς αρχηγούς

Ο κ. Ανδρουλάκης κατέθεσε την πρόταση δυσπιστίας με αφορμή...

Νέος κύκλος αυξήσεων στις τιμές των υγρών καυσίμων

Φώτης Πούλος: Κάθε φορά βρίσκεται μια αφορμή να αισχροκερδούν...

Ο Γιώργος Κυμπαρίδης νέος Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης

Τον νεοεκλεγέντα Περιφερειακό Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης...

Κεφαλή αγάλματος του Απόλλωνα ανακαλύφθηκε στους Φιλίππους

Ανασκαφική έρευνα πραγματοποίησε η ομάδα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στους Φιλίππους υπό την διεύθυνση...

Εξαφανίστηκε νεαρός Καβαλιώτης

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ Χρήστος Θώμος από Καβάλα εξαφανίστηκε στις 27-3-2024...

Δύο μουσικές παραστάσεις του συλλόγου «Αμφίων»

Ο Πολιτιστικός Μουσικός Σύλλογος «Αμφίων», με έδρα τις Κρηνίδες...

Έκλεψαν ράγες και πασσάλους από σιδηροδρομική γραμμή

Συνελήφθησαν την 27-3-2024 το πρωί σε αγροτική περιοχή της...