Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Γιώργος Καλαντζής: Η Ελλάδα το 2019 θα δει καλύτερες μέρες

Ημέρα:

spot_img

«Το 2019 θα είναι μια πολύ καλύτερη χρονιά για την Ελλάδα, διότι είναι πια βέβαιο πως με την ψήφο του ελληνικού λαού θα αλλάξει η κυβέρνηση, όποτε κι αν γίνουν εκλογές», επισήμανε με δηλώσεις που έκανε στον «Ενήμερο» την Παρασκευή (28/12), ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Καλαντζής.  

«Ένα είναι το σίγουρο κι αυτό μπορώ να το διαβεβαιώσω. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξέρει και μπορεί να κρατήσει το τιμόνι, ώστε η Ελλάδα να βρει τον δρόμο της ανάπτυξης και το λιμάνι εκείνο, που θα είναι λιμάνι ηρεμίας και επιτυχίας των προσδοκιών του ελληνικού λαού», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καλαντζής.

«Είναι βέβαιο ότι η Ελλάδα θα δει πολύ καλύτερες ημέρες με το Κυριάκο Μητσοτάκη…»

«Θα είναι βέβαια δύσκολο το έργο μας με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στην αντιπολίτευση, λόγω της συμπεριφοράς και της ανευθυνότητας που χαρακτηρίζουν τόσο τον κ. Τσίπρα, όσο και τα στελέχη του κόμματός του. Είναι βέβαιο ότι η Ελλάδα θα δει πολύ καλύτερες ημέρες με το Κυριάκο Μητσοτάκη. Είμαστε όλοι κοντά, το είδαμε και στο πρόσφατο συνέδριο του κόμματός μας. Καραμανλής, Σαμαράς, Μεϊμαράκης, όλοι στρατευμένοι στην κοινή προσπάθεια για μια καλύτερη Ελλάδα», επισήμανε σχετικά ο πρώην βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας.

«Αν την ημέρα που θα ψηφίζεται στη Βουλή η συμφωνία των Πρεσπών, στο Σύνταγμα δεν υπάρχει πάνω από ένα εκατομμύριο πολιτών, τότε είμαστε έρμαια της τύχης μας»

Αναφορικά με τη συμφωνία των Πρεσπών, ο Γιώργος Καλαντζής δήλωσε: «Απευθύνομαι σε όλους τους Έλληνες. Αν την ημέρα που θα ψηφίζεται στη Βουλή η συμφωνία των Πρεσπών, στο Σύνταγμα δεν υπάρχει πάνω από ένα εκατομμύριο πολιτών, τότε είμαστε έρμαια της τύχης μας και να μην κατηγορήσουμε κανέναν. Πρέπει πολύς κόσμος με ηρεμία και χωρίς έκτροπα, κρατώντας μόνο σημαίες της Ελλάδας και της Μακεδονίας, να διατρανώσουν την αντίθεσή τους σε όλους τους βουλευτές, ειδικά σε αυτούς που εκλέγονται στη Μακεδονία, που θα ψηφίσουν τη συμφωνία, γιατί θα έχουν κάνει τεράστιο κακό στην Ελλάδα. Να ξέρουν όσοι θέλουν να ψηφίσουν ότι αναλαμβάνουν και την ευθύνη των πράξεών τους».

«Εγώ κινούμαι όπως ακριβώς όλα τα προηγούμενα χρόνια, κοντά και μαζί με τον κόσμο – Δεν ήρθα τώρα εδώ για να ανακαλύψω τα προβλήματα της Καβάλας…»

Ερωτηθείς τέλος σχετικά με το πώς κινείται το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο Γιώργος Καλαντζής απάντησε: «Εγώ κινούμαι όπως ακριβώς όλα τα προηγούμενα χρόνια, κοντά και μαζί με τον κόσμο. Όπως όλοι ξέρουν έχω δώσει πολλές λύσεις, όπως για παράδειγμα για τα εργοστάσια λιπασμάτων και πετρελαίων, που συνεχίζουν να λειτουργούν γιατί είχαν τη στήριξη του Γιώργου Καλαντζή. Εγώ δεν ήρθα τώρα εδώ για να ανακαλύψω τα προβλήματα της Καβάλας. Τα γνωρίζω κι έχω δώσει λύσεις».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Μακάριος Λαζαρίδης: Ως εδώ με τους «πρόθυμους» πολιτικούς αρχηγούς

Ο κ. Ανδρουλάκης κατέθεσε την πρόταση δυσπιστίας με αφορμή...

Νέος κύκλος αυξήσεων στις τιμές των υγρών καυσίμων

Φώτης Πούλος: Κάθε φορά βρίσκεται μια αφορμή να αισχροκερδούν...

Ο Γιώργος Κυμπαρίδης νέος Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης

Τον νεοεκλεγέντα Περιφερειακό Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης...

Κεφαλή αγάλματος του Απόλλωνα ανακαλύφθηκε στους Φιλίππους

Ανασκαφική έρευνα πραγματοποίησε η ομάδα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στους Φιλίππους υπό την διεύθυνση...

Εξαφανίστηκε νεαρός Καβαλιώτης

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ Χρήστος Θώμος από Καβάλα εξαφανίστηκε στις 27-3-2024...

Δύο μουσικές παραστάσεις του συλλόγου «Αμφίων»

Ο Πολιτιστικός Μουσικός Σύλλογος «Αμφίων», με έδρα τις Κρηνίδες...

Έκλεψαν ράγες και πασσάλους από σιδηροδρομική γραμμή

Συνελήφθησαν την 27-3-2024 το πρωί σε αγροτική περιοχή της...

«Τσιτάχ. Η ερημιά του τερματοφύλακα»: Μία επιπλέον παράσταση

Επειδή τα εισιτήρια και για τις τρεις μέρες τείνουν...