Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Βαρίδι για τον ΣΥΡΙΖΑ έγινε ο Πάνος Καμμένος

Ημέρα:

spot_img

«Η κυβέρνηση φυλλοροεί, δεν μπορούν πλέον να κρυφτούν τα μεγάλα αδιέξοδα και οι εσωτερικές της παραφωνίες. Είναι προφανές ότι ο «γάμος» με τον Καμμένο δεν βγαίνει κι έχει μεταβληθεί σε ένα πρόβλημα ανεξέλεγκτο για τους ίδιους», υπογράμμισε με δηλώσεις του στον «Ενήμερο» ο βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Παναγιωτόπουλος, σχολιάζοντας την πολιτική επικαιρότητα των τελευταίων ημερών.

«Από την άλλη είναι επίσης δεδομένο ότι όλα αυτά τα επεισόδια που ακολουθούνται από δηλώσεις στελεχών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., ότι δηλαδή ο κ. Καμμένος είναι πρόβλημα και βαρίδιο κι ότι μπορούν να κάνουν και χωρίς αυτόν, είναι στάχτη στα μάτια του εκλογικού σώματος, προκειμένου να δοθεί η εντύπωση ότι ο κ. Καμμένος είναι ανεπιθύμητος, αλλά το τελικό αποτέλεσμα είναι να υπάρχει πλήρης συμπόρευση», συμπλήρωσε σχετικά στις δηλώσεις του ο κ. Παναγιωτόπουλος.

«Η χώρα έχει μπει σε μια προεκλογική περίοδο και πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις η κρατική μηχανή κατεβάζει τα μολύβια και περιμένει. Η αδράνεια κάνει κακό στη χώρα…»

«Η εικόνα της κυβέρνησης είναι κάκιστη, τα προβλήματα όχι μόνο δεν επιλύονται αλλά επιδεινώνονται, γιατί κανείς δεν προσπαθεί. Η χώρα έχει μπει σε μια προεκλογική περίοδο και πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις η κρατική μηχανή κατεβάζει τα μολύβια και περιμένει. Μόνο που αυτή η περίοδος, χωρίς να ξέρουμε την ακριβή ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών, είναι μακρόσυρτη και η αδράνεια κάνει κακό στη χώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά στη συνέχεια των δηλώσεών του ο τομεάρχης Δικαιοσύνης της Νέας Δημοκρατίας.

«Μέσα σε όλα αυτά έχουμε και τον ανεκδιήγητο κ. Πολάκη, ο οποίος χτυπά άλλη μια φορά, αποδεικνύοντας αυτό που εδώ και καιρό λέμε, ότι πάρα πολλοί στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. δεν αντιλαμβάνονται ότι η Ελλάδα είναι μια δημοκρατία…»

Από το «στόχαστρο» του Νίκου Παναγιωτόπουλου δεν ξέφυγε και ο Παύλος Πολάκης, για τον οποίο επισήμανε σχετικά: «Μέσα σε όλα αυτά έχουμε και τον ανεκδιήγητο κ. Πολάκη, ο οποίος χτυπά άλλη μια φορά, το έχει κάνει κι άλλες στο παρελθόν, που λέει ότι πρέπει να μπουν πολιτικοί αντίπαλοι στη φυλακή αποδεικνύοντας αυτό που εδώ και καιρό λέμε, ότι πάρα πολλοί στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. δεν αντιλαμβάνονται ότι η Ελλάδα είναι μια δημοκρατία και ότι κεντρικός της πυλώνας είναι το κράτος δικαίου με τη διάκριση εξουσιών. Θέλουν να το παίζουν κυβέρνηση και δικαστές και τα πάντα, κυρίως για να έχουν τη δυνατότητα να διώκουν τους πολιτικούς τους εχθρούς, όπως έχουν κάνει ο Ερντογάν στην Τουρκία, ο Μαδούρο στη Βενεζουέλα κλπ. Η Ελλάδα όμως δεν είναι τέτοια χώρα και δεν θα τους περάσει».

«Πρέπει ο κόσμος όμως να καταλάβει πλέον πόσο επικίνδυνη είναι αυτή η παρέα που μας κυβερνά»

«Αυτές οι συμπεριφορές είναι πραγματικά αντιδημοκρατικές και φασιστικές. Δεν περίμενα τίποτα καλύτερο από τον κ. Πολάκη. Πρέπει και ο κόσμος όμως να καταλάβει πλέον πόσο επικίνδυνοι είναι αυτή η παρέα που μας κυβερνά. Σε λίγο καιρό πάντως έχω την αίσθηση ότι θα ασχολούμαστε με σκάνδαλα που έχουν ανακύψει επί ημερών ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΑΝ.ΕΛ. Μπορεί ο κ. Πολάκης να κάνει λόγο για φυλακίσεις πολιτικών τους αντιπάλων, αλλά εγώ βλέπω μπλεξίματα δικών του φίλων στην κυβέρνηση όταν σκάσουν σκάνδαλα όπως η Δ.Ε.Η. και οι τράπεζες που είναι υπό κατάρρευση όταν γνωρίζουμε ότι ήρθαμε σε αυτή τη θέση μετά το καταστροφικό εξάμηνο του 2015 επί Βαρουφάκη», σημείωσε καταληκτικά στις δηλώσεις του ο βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Αισιοδοξία για το έργο στο λιμάνι της Ηρακλείτσας

Γιώργος Καλλινικίδης: Η Περιφέρεια είναι υπεύθυνη για τις πληρωμές...

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων από 19.04.2024

Από τον δήμο Καβάλας ανακοινώνονται τα ακόλουθα: Σύμφωνα με έκτακτο...

ΠΩΛΕΙΤΑΙ Mercedes

ΠΩΛΕΙΤΑΙ: Mercedes C180 Elegance, Αυτόματο, 6/99,  Βενζίνη/Υγραέριο, 260.000 km.ΑτρακάριστοΆριστη...

Καταρρέει η στέγη του παλιού Πρωτοδικείου

Κωστής Σιμιτσής: Ο δήμαρχος κάνει έναν μοναχικό αγώνα, χρειάζεται...

Κάθετα αντίθετοι στον «κανονισμό πυροπροστασίας» οι κάτοικοι του Κρυονερίου

Την κάθετη αντίθεσή της στον «κανονισμό πυροπροστασίας εντός ή...

ΑΝΚΑ: Επιπλέον 7,8 εκατ. ευρώ από το πρόγραμμα Leader στον νομό Καβάλας

Σε συνέχεια των με αριθ. πρωτ.: 927/11.04.2024 και 1041/18.04.2024...

Μάκης Παπαδόπουλος: Θα λειτουργήσει το Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων, ΝΑΙ Ή ΟΧΙ;

Ρωτάμε ευθέως τη Διοίκηση του Δήμου Καβάλας: ·         Θα λειτουργήσει φέτος...

Απάντηση του Χρ. Τοψίδη στον Μ. Λαζαρίδη για τις αποζημιώσεις στους πυρόπληκτους της ΠΕ Καβάλας

Ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χριστόδουλος Τοψίδης απαντώντας στον βουλευτή ΝΔ...