Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ετοιμάζεται για την Αμερική η Έφη Ζιώτα

Ημέρα:

spot_img

Συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης για την παρουσίαση της διάκρισης της μαθήτριας Έφης Ζιώτα στον πανελλήνιο διαγωνισμό της Microsoft Ελλάς, δόθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (4/6).
Όπως είναι ήδη γνωστό η Έφη Ζιώτα στις αρχές Αυγούστου θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην τελική φάση του διεθνούς διαγωνισμού της Microsoft στο Ορλάντο των Η.Π.Α.
Αρχικά η Χρύσα Αναγνωστοπούλου, εκπροσωπώντας το εκπαιδευτήριο πληροφορικής expert in, ευχήθηκε η μαθήτρια της σχολής, μετά την πανελλήνια πρωτιά της, να καταφέρει να γίνει και παγκόσμια πρωταθλήτρια.
”Είναι μαζί μας εδώ και τρία χρόνια και ελπίζω μέσα από την καρδιά μου, όπως και όλα τα παιδιά του εκπαιδευτηρίου μας, να γυρίσει από τις Η.Π.Α. με τον τίτλο”, ανέφερε σχετικά η Χρύσα Αναγνωστοπούλου.
Από τη μεριά του ο πρόεδρος της ενιαίας σχολικής επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Καβάλας, Πέτρος Πετρόπουλος, μετέφερε αρχικά τον σεβασμό και τα συναισθήματα υπερηφάνειας της δημάρχου, Δήμητρας Τσανάκα, για μια προσπάθεια που απέδωσε καρπούς, τόσο από την πλευρά της μαθήτριας, όσο και από τη μεριά του δασκάλου της Παναγιώτη Ασλανίδη.
”Τα αποτελέσματα της επιτυχίας μας εκφράζουν απόλυτα, μας ικανοποιούν και ταυτόχρονα ενθαρρύνουν κι άλλα παιδιά να ακολουθήσουν αυτά τα βήματα”, υπογράμμισε σχετικά στις δηλώσεις του ο κ. Πετρόπουλος.
Ο Παναγιώτης Ασλανίδης, καθηγητής της Έφης αναφέρθηκε αρχικά στον 17ο διαγωνισμό, όπου και η ομάδα της Καβάλας εκπροσωπήθηκε στο power point, συγκεντρώνοντας τα καλύτερα αποτελέσματα, αφού τα παιδιά που μετείχαν έλαβαν μέσο όρο βαθμολογίας 90,6.
Για το ταξίδι στην Αμερική ο κ. Ασλανίδης δήλωσε βέβαιος ότι η Έφη Ζιώτα θα καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια, για να κάνει τα αδύνατα δυνατά.
Τέλος, η Έφη Ζιώτα μίλησε για τη συμμετοχή της στον πανελλήνιο διαγωνισμό, εξέφρασε τη χαρά της για τη νίκη που πέτυχε και ευχήθηκε να εκπροσωπήσει όσο το δυνατό καλύτερα τόσο την Καβάλα, όσο και την Ελλάδα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Αμερικής. Ανέφερε δε πως 40 παιδιά ενδιαφέρονται ήδη για τον διαγωνισμό που θα γίνει του χρόνου, κάτι που πιθανόν θα φέρει ακόμη καλύτερες θέσεις για την πόλη της Καβάλας.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Μακάριος Λαζαρίδης: Ως εδώ με τους «πρόθυμους» πολιτικούς αρχηγούς

Ο κ. Ανδρουλάκης κατέθεσε την πρόταση δυσπιστίας με αφορμή...

Νέος κύκλος αυξήσεων στις τιμές των υγρών καυσίμων

Φώτης Πούλος: Κάθε φορά βρίσκεται μια αφορμή να αισχροκερδούν...

Ο Γιώργος Κυμπαρίδης νέος Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης

Τον νεοεκλεγέντα Περιφερειακό Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης...

Κεφαλή αγάλματος του Απόλλωνα ανακαλύφθηκε στους Φιλίππους

Ανασκαφική έρευνα πραγματοποίησε η ομάδα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στους Φιλίππους υπό την διεύθυνση...

Εξαφανίστηκε νεαρός Καβαλιώτης

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ Χρήστος Θώμος από Καβάλα εξαφανίστηκε στις 27-3-2024...

Δύο μουσικές παραστάσεις του συλλόγου «Αμφίων»

Ο Πολιτιστικός Μουσικός Σύλλογος «Αμφίων», με έδρα τις Κρηνίδες...

Έκλεψαν ράγες και πασσάλους από σιδηροδρομική γραμμή

Συνελήφθησαν την 27-3-2024 το πρωί σε αγροτική περιοχή της...

«Τσιτάχ. Η ερημιά του τερματοφύλακα»: Μία επιπλέον παράσταση

Επειδή τα εισιτήρια και για τις τρεις μέρες τείνουν...