Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Καλύτερη από κάθε άλλη χρονιά η «Kavala Expo 2019»

Ημέρα:

spot_img

Καλύτερη από κάθε άλλη χρονιά είναι η 27η «Kavala Expo 2019», τα εγκαίνια της οποίας έγιναν την Παρασκευή στις 8:30 το βράδυ, στο Εκθεσιακό Κέντρο «Απόστολος Μαρδύρης», στην Νέα Καρβάλη.

Σε δηλώσεις του πριν την τελετή των εγκαινίων ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας, Μάρκος Δέμπας, τόνισε μεταξύ άλλων:

«Με ιδιαίτερη χαρά έχουν ανοίξει οι πύλες της 27ης έκθεσης Καβάλα EXPO 2019. Φέτος η έκθεση μας δυναμώνει ακόμη παραπάνω, με πολλές συμμετοχές από το εξωτερικό, με πολλά δρώμενα τα οποία θα προσελκύσουν κόσμο και επισκέπτες».

Ο κ. Δέμπας απηύθυνε κάλεσμα σε πολίτες και επιχειρηματίες να επισκεφθούν το τριήμερο 27 ― 30 Σεπτεμβρίου την έκθεση και να δουν από κοντά τόσο τις πλούσιες παράλληλες εκδηλώσεις, όσο και τις δεκάδες επιχειρήσεις που θα εκθέσουν τα προϊόντα τους. Υπογράμμισε ότι η είσοδος στην έκθεση και όλες οι δράσεις είναι δωρεάν, ενώ υπάρχει και δωρεάν μεταφορά από το κέντρο της πόλης.

«Είναι μία γιορτινή ατμόσφαιρα πραγματικά και ευχόμαστε όλες αυτές τις ημέρες όσοι την επισκεφτούν την χαρούν, να την απολαύσουν, για να μας δώσουν δύναμη για του χρόνου», υπογράμμισε ο κ. Δέμπας.

Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος νωρίτερα δήλωσε:

Σήμερα η βραδιά είναι για το τοπικό επιχειρείν που κάθε χρόνο τέτοια εποχή οργανώνει τη, KAVALA EXPO, η οποία χρόνο με το χρόνο αποκτά ορμή και δυναμική και αποτελεί πλέον θεσμό για την πόλη της Καβάλας, για την οικονομική δραστηριότητα της περιοχής. Επομένως θέλω να πω τα συγχαρητήρια μου στο Επιμελητήριο, στη διοίκηση στον Πρόεδρο Μάρκο Δέμπα, σε όλη την ομάδα του που την οργανώνουν με επιτυχία. Αυτό το μεγάλο για τα δεδομένα της τοπικής κοινωνίας γεγονός, είναι υποχρέωση μου με όποια ιδιότητα και αν έχω, να έρχομαι εδώ και να δίνω το παρών σε αυτό το σημαντικό ραντεβού για την πόλη μας. Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και οι ένοπλες δυνάμεις κατ’ επέκταση έπρεπε να δώσουν το παρών, όχι γιατί εγώ είμαι αυτή τη στιγμή ο πολιτικός προϊστάμενος των Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά γιατί δέχτηκα το ενδιαφέρον της διοίκησης του Επιμελητηρίου Καβάλας για να καταγράψουν και οι ένοπλες δυνάμεις μία παρουσία, μετά τη μεγάλη επιτυχία της παρουσίας τους στη Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης. Βέβαια το περίπτερο που κάναμε δεν θα μπορούσε να είναι τόσο πλήρες και πληθωρικό όπως αυτό της ΔΕΘ, αλλά νομίζω ότι ήταν σκόπιμο οι ένοπλες δυνάμεις να καταγράψουν την παρουσία τους, να μας ψυχαγωγήσουν με την μπάντα τους να υπάρχει ένα περίπτερο σαν κέντρο πληροφόρησης κοινού για τις δραστηριότητες των Ενόπλων Δυνάμεων και να δείξουν με αυτό τον τρόπο ότι αποτελούν ζωντανό κομμάτι της κοινωνίας. Και φυσικά να καταδείξουν τον βασικό λόγο, ότι όταν ως πολίτες αισθανόμαστε ασφαλείς και οι επιχειρηματίες λειτουργούν και οικονομία πηγαίνει μπροστά. Εάν δεν υπάρχει προϋπόθεση της ασφάλειας τότε όλα τα άλλα είναι στον αέρα

Ο πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου Βασίλης Λεμονίδης, δήλωσε:

Συγχαρητήρια στη διοίκηση του Επιμελητηρίου και στον Πρόεδρο Μάρκο Δέμπα. Η έκθεση πραγματικά είναι αναβαθμισμένη, τόσο σε εκθέτες, όσο και σε παράλληλες εκδηλώσεις. Μπράβο σε όλους. Νομίζω ότι στις δύσκολες στιγμές που περνά το επιχειρείν προσπαθεί να δώσει μία διαφορετική νότα, γενικότερα στην κοινωνία μας και σε όλη την επικράτεια.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης δήλωσε:

Η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας και Θάσου στηρίζει την 27η «Kavala Expo 2019», και οποιαδήποτε άλλη δράση που ωφελεί την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία. Είναι γνωστό ότι η επιχειρηματικότητα στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια δαιμονοποιήθηκε. Μοναδική λύση είναι να επενδύσουμε. Μέσα από τις επενδύσεις μπορούν να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας. Εγώ προσωπικά πιστεύω στις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου μας. Με εργασία και αφοσίωση σ’ αυτό που κάνουμε μπορούμε πραγματικά να έχουμε θετικά αποτελέσματα.

Η 27η Kavala Expo θα διαρκέσει έως τις 30 Σεπτεμβρίου. Το Σάββατο και την Κυριακή θα λειτουργήσει 10 το πρωί με 10 το βράδυ ενώ τη Δευτέρα 5 το απόγευμα με 10 το βράδυ.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εξαφανίστηκε νεαρός Καβαλιώτης

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ Χρήστος Θώμος από Καβάλα εξαφανίστηκε στις 27-3-2024...

Δύο μουσικές παραστάσεις του συλλόγου «Αμφίων»

Ο Πολιτιστικός Μουσικός Σύλλογος «Αμφίων», με έδρα τις Κρηνίδες...

Έκλεψαν ράγες και πασσάλους από σιδηροδρομική γραμμή

Συνελήφθησαν την 27-3-2024 το πρωί σε αγροτική περιοχή της...

«Τσιτάχ. Η ερημιά του τερματοφύλακα»: Μία επιπλέον παράσταση

Επειδή τα εισιτήρια και για τις τρεις μέρες τείνουν...

Ο Δήμαρχος Νέστου αποχαιρετά τον Μιχάλη Χαραλαμπίδη

Έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Τετάρτης (27/3/24)...

Μετά τις ευρωεκλογές οι συγχωνεύσεις των ΔΕΥΑ

Απόστολος Χρόνης: «Ελπίζουμε να μην έχουμε ένα θερμό καλοκαίρι...

Απόλυτη επιτυχία σημείωσε ο 7ος Παπαχρηστίδειος Δρόμος

Χρήστος Μποσμπότης: Η Ελευθερούπολη έχει το καλύτερο στάδιο στη...

Αυξάνονται σταδιακά τα δρομολόγια στην πορθμειακή γραμμή Καβάλας – Πρίνου

Αυξάνονται από δύο σε τρία για τις ημέρες Παρασκευή,...