Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Απολυμένοι του εργοστασίου λιπασμάτων επιστρέφουν στις εργασίες τους

Ημέρα:

spot_img

Από τους τρεις προέδρους των εργαζομένων των εταιρειών του εργοστασίου λιπασμάτων (Λιπάσματα Ν. Καρβάλης, P.F.I.C και Centro Faro) εκδόθηκε το παρακάτω κοινό δελτίο τύπου:

Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στο εργοστάσιο φωσφορικών λιπασμάτων και οι τρεις Πρόεδροι των εργαζομένων των εταιρειών του εργοστασίου κ. κ. Γιώργος Θεοφυλακτίδης (Λιπάσματα Ν. Καρβάλης), Βασίλης Κοργιανόγλου ( P.F.I.C) και Μένιος Κούνδουρος (Centro Faro), εκδηλώνουν την χαρά τους, αφού αρκετοί συνάδελφοι τους, που ήταν μέχρι πρότινος μεταξύ των απολυμένων, μετά από σχετική επικοινωνία με τις εταιρείες του εργοστασίου, επιστρέφουν στις εργασίες τους. Και οι 3 πρόεδροι χαιρέτησαν την κίνηση αυτή, θεωρώντας ότι, αποτελεί ένα πρώτο ουσιαστικό βήμα, όλων εκείνων που βλέπουν πιο ρεαλιστικά το όλο θέμα και πήραν αβίαστα την απόφαση τους, συνδράμοντας παράλληλα και στην επίλυση της αντιπαλότητας που είχε πάρει διαστάσεις εργασιακού πολέμου, όχι μόνο με την εργοδοσία αλλά και μεταξύ των εργαζομένων. Έτσι λοιπόν οι Πρόεδροι των σωματείων καλωσορίζουν τους συναδέλφους, οι οποίοι παρασυρόμενοι, από λάθος εκτιμήσεις, άλλων συναδέλφων, όπως και μη υπεύθυνων παραγόντων βρέθηκαν σε δεινή θέση. Ευτυχώς και τα 3 σωματεία, όπως και η εργοδοσία φυσικά, δεν λειτούργησαν εκδικητικά, αλλά ορθολογιστικά, για το καλό της βιομηχανίας, όπως και όλης της περιοχής.

Με την ευκαιρία, τα σωματεία των εργαζομένων ευχαριστούν, όλη την τοπική κοινωνία, που λειτούργησε υποστηρικτικά στην προσπάθεια της εύρυθμης λειτουργίας του εργοστασίου, όπως κι όλους εκείνους που, ενώ αρχικά διαφώνησαν, αντιλήφθηκαν τα σημαντικά οφέλη που έχει όλη η τοπική αγορά, αφού ως γνωστόν οι 700 εργαζόμενοι με τις οικογένειες τους και στις 3 εταιρείες, καλύπτουν όλες τις ανάγκες τους, απ’ αυτήν την αγορά, στηρίζοντας φυσικά τις επιχειρήσεις και τα καταστήματα.

Όπως επίσης ευχαριστούν όλους τους αιρετούς της τοπικής αυτοδιοίκησης, όσο και τους Βουλευτές του νομού, για την στήριξη τους, είτε συμφωνώντας, είτε διαφωνώντας, με την ευχή το Άγιο Φως, να φωτίσει την προσπάθεια όλων, ώστε το εργοστάσιο να παραμείνει ανοικτό και να συνεχίσει να αποτελεί οικονομικό πνεύμονα της περιοχής μας.

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Μάκης Παπαδόπουλος: Θα λειτουργήσει το Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων, ΝΑΙ Ή ΟΧΙ;

Ρωτάμε ευθέως τη Διοίκηση του Δήμου Καβάλας: ·         Θα λειτουργήσει φέτος...

Απάντηση του Χρ. Τοψίδη στον Μ. Λαζαρίδη για τις αποζημιώσεις στους πυρόπληκτους της ΠΕ Καβάλας

Ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χριστόδουλος Τοψίδης απαντώντας στον βουλευτή ΝΔ...

Μακάριος Λαζαρίδης: «Είμαστε η Κυβέρνηση της μείωσης των φόρων και της αύξησης μισθών και συντάξεων»

Τη σημαντικότητα του νέου κώδικα φορολογικής διαδικασίας για τον...

Τι ζήτησαν οι Επαγγελματίες της Περάμου από τον δήμαρχο Παγγαίου

Από το Διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου Επαγγελματιών Νέας Περάμου...

«Ρωμαίος και Αννέτα» στο «Μικρό» της Μονής Λαζαριστών, σε σκηνοθεσία Άννας Φόνσου

ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΛΕΜΟΝΤΖΗ Το ρομαντικό δράμα «Ρωμαίος και...

Επισκέψιμο από τον Μάιο το Αρχαίο θέατρο της Θάσου

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Καβάλας ανακοινώνει ότι από 13/5/2024 το...

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ «Άδοντες και Ψάλλοντες εν τη καρδία»

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ "Άδοντες και Ψάλλοντες εν τη...