Το μιούζικαλ «La – La Land», θα ανεβάσει στη σκηνή του αμφιθεάτρου της Π.Ε. Καβάλας ο σύλλογος για το παιδί και την οικογένεια «ΠΝΟΗ».

Στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν την Τρίτη (5/6) η Νίκη Ανέστη και η ιδιοκτήτρια των φροντιστηρίων ξένων γλωσσών Easy Learning Βίλλυ Κονδυλίδου, έγινε αναφορά στο πως ετοιμάστηκε η παράσταση, η οποία θα παρουσιαστεί την Κυριακή 10 Ιουνίου στις 7 το απόγευμα.

«Για την παράσταση δούλεψαν εκτός από τους μαθητές – ηθοποιούς, καθηγητές και καθηγήτριες του Easy Learning, η χορογράφος και γονείς που ανελλιπώς στηρίζουν όλες μας τις δράσεις»

«Είναι πολύ σημαντικό τα παιδιά να γνωρίζουν το κοινωνικό προφίλ ενός συλλόγου που βοηθά παιδιά και οικογένειες της πόλης μας που το έχουν ανάγκη. Όπως πέρυσι έτσι και φέτος θα παρουσιάσουμε μια θεατρική παράσταση – μιούζικαλ σε αγγλική γλώσσα με τον τίτλο «La-la Land» και θα απευθύνεται από παιδιά σε παιδιά. Για την παράσταση δούλεψαν εκτός από τους μαθητές – ηθοποιούς, καθηγητές και καθηγήτριες του Easy Learning, η χορογράφος και γονείς που ανελλιπώς στηρίζουν όλες μας τις δράσεις και δεν έχουν λείψει ούτε από μια πρόβα», ανέφερε σχετικά η κ. Κονδυλίδου.

Πολλά χορευτικά και διάλογοι από τα παιδιά, καθώς και διαμάχες στην αγγλική γλώσσα…

Πρόκειται για την ιστορία δύο νέων ανθρώπων που θέλουν να γίνουν χορευτές. Ο πρωταγωνιστής είναι μουσικός και η κοπέλα προσπαθεί μέσα από διαγωνισμούς να πάρει κάποιο θεατρικό ρόλο. Εκεί βλέπουμε πως γνωρίζονται, τις προσπάθειες που κάνουν μέσα από διάφορα χορευτικά στα οποία συμμετέχουν για να κερδίσουν κάποιους ρόλους. Θα παρακολουθήσουμε πολλά χορευτικά και διαλόγους από τα παιδιά, καθώς και διαμάχες στην αγγλική γλώσσα. Οι μαθητές του κέντρου έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια για να τελειοποιήσουν στην εντέλεια τα πέντε χορευτικά και να αποδώσουν σε άριστο βαθμό τους ρόλους, γιατί μιλάμε για παιδιά που βρίσκονται σε περίοδο εξετάσεων και πανελληνίων εξετάσεων.

Η παράσταση βασίζεται στην επιτυχημένη ταινία με τους Ρ. Γκόσλινγκ και Ε. Στόουν

To «La – La Land» είναι μία αμερικανική μουσική, ρομαντική, κωμική-δραματική ταινία του 2016 σε σκηνοθεσία και σενάριο του Ντάμιεν Σαζέλ. Πρωταγωνιστούν ο Ράιαν Γκόσλινγκ και η Έμμα Στόουν. Η ταινία επικεντρώνεται σε έναν μουσικό, λάτρη της τζαζ και σε μία ηθοποιό, οι οποίοι συναντιούνται και ερωτεύονται στο Λος Άντζελες. Ο τίτλος της ταινίας παραπέμπει στο Λος Άντζελες, καθώς και στην αγγλική φράση Lalaland. Το σενάριο της ταινίας το έγραψε ο Σαζέλ, το 2010, αλλά δεν είχε βρει έως τότε το κεφάλαιο να γυρίσει την ταινία. Παρόλα αυτά, μετά την επιτυχία του Χωρίς Μέτρο (2013), η ταινία προχώρησε και την παραγωγή την ανέλαβε η Summit Entertainment. Η ταινία έκανε πρεμιέρα στις 31 Αυγούστου του 2016, στο Φεστιβάλ Βενετίας, ενώ στις 9 Δεκεμβρίου, του ίδιου έτους κυκλοφόρησε και στους κινηματογράφους των Η.Π.Α. Επίσης, σημείωσε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία, συγκεντρώνοντας εισπράξεις πάνω 360 εκατομμύρια, με μπάτζετ γύρω στα 30 εκατομμύρια δολάρια.