Εκδήλωση για την παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών της Π.Ε.  Καβάλας για τα Κ.Κ.Ε. πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (19/6) σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

«Συνεχίζουμε τη μάχη την εκλογική τώρα που είμαστε ζεστοί μετά τις ευρωεκλογές τις δημοτικές και τις περιφερειακές  για να στηρίξουμε το κόμμα μας το Κ.Κ.Ε.  και στο πλαίσιο αυτό είμαστε καθημερινά στους τόπους δουλειάς στον ιδιωτικό τομέα, στους επαγγελματίες, τους αυτοαπασχολούμενους και τα χωριά», ανέφερε στην ομιλία του ο γραμματέας του Κ.Κ.Ε. στην Καβάλα Βασίλης Καταπόδης.

«Ανοίγουμε την κουβέντα  μπροστά από τις 7 Ιουλίου για να τοποθετήσουμε και τα δικά μας διακυβεύματα, όπως εμείς βλέπουμε αυτή την εκλογική μάχη…»

«Θα είμαστε δίπλα τους και μετά τις εκλογές για να συζητάμε τις προτάσεις του κόμματος μας για τη διέξοδο από τα σημερινά προβλήματα που έχει η ελληνική οικογένεια και στην βάση αυτή ανοίγουμε την κουβέντα  μπροστά από τις 7 Ιουλίου για να τοποθετήσουμε και τα δικά μας διακυβεύματα, όπως εμείς βλέπουμε αυτή την εκλογική μάχη. Για όλα αυτά συζητάμε σήμερα και παρουσιάζουμε το ψηφοδέλτιο μάχης με τους υποψήφιους βουλευτές Καβάλας για το κόμμα μας», συμπλήρωσε σχετικά ο κ. Καταπόδης.

Τα ονόματα των υποψηφίων βουλευτών του Κ.Κ.Ε. στην Π.Ε. Καβάλας

Στη διάρκεια της εκδήλωσης ομιλίες πραγματοποίησαν τα μέλη του κόμματος στην Καβάλα, Δημήτρης Ντόλας, γιατρός γυναικολόγος, Δημήτρης Κυραναστάσης, καθηγητής μουσικής και Δημήτρης Παπατολίδης, ο οποίος στις περιφερειακές εκλογές εξελέγη Περιφερειακός Σύμβουλος Α.Μ.Θ. Οι υποψήφιοι βουλευτές στην Π.Ε. Καβάλας για το  Κ.Κ.Ε. είναι οι: Γιαγκίδης Γιάννης, Χριστοδουλέα Αλεξάνδρα, Καραγιώργη Αναστασία, Κοντογεωργίου Θεόδωρος, Πιλίτση Χαϊδούλα και Συμεωνίδης Θόδωρος.