Ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Μακάριος Λαζαρίδης επισκέφθηκε, την Δευτέρα 12 Μαρτίου, το Κέντρο Υγείας Χρυσούπολης, μαζί με τον Βουλευτή Καβάλας και Τομεάρχη Δικαιοσύνης της Νέας Δημοκρατίας κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο, συνοδευόμενοι από μέλη της ΔΗΜΤΟ Χρυσούπολης.

Οι κ. Παναγιωτόπουλος και Λαζαρίδης είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τη  διευθύντρια του Κέντρου Υγείας και να συζητήσουν  με τους πολίτες, αλλά και τους εργαζόμενους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά.

 Μετά το τέλος της επίσκεψης, ο κ. Λαζαρίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Είχαμε, σήμερα, την ευκαιρία μαζί με τον κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο να επισκεφθούμε το Κέντρο Υγείας Χρυσούπολης. Η επίσκεψη αυτή εντάσσεται σε ένα πλαίσιο συναντήσεων με φορείς και πολίτες για να ακούσουμε και να καταγράψουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Ο τομέας της υγείας είναι στις βασικές προτεραιότητές της Νέας Δημοκρατίας και του Προέδρου της Κυριάκου Μητσοτάκη. Αυτήν τη στιγμή, τα αρμόδια όργανα δουλεύουν καθημερινά με στόχο την κατάρτιση του Προγράμματος Υγείας της Νέας Δημοκρατίας. Προτεραιότητά μας αποτελεί ο πολίτης. Να μην ταλαιπωρείται και να μην εξευτελίζεται στους διαδρόμους των νοσοκομείων και των Κέντρων Υγείας ο άνθρωπος».

 Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για τις προοπτικές του Δήμου Νέστου, ο κ. Λαζαρίδης ανέφερε:

 «Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι οι επαφές που έχω ξεκινήσει σε ολόκληρο το νομό, με την κωδική ονομασία «Ο λόγος στους πολίτες», θα συνεχιστούν, θα ενταθούν σε όλα τα χωριά, σε όλες τις περιοχές του νομού καταγράφοντας τα προβλήματα. Ειδικότερα, ο Νέστος έχει συγκριτικά πλεονεκτήματα. Έχει πρωτογενή τομέα, τουρισμό και ένα πολύ σημαντικό γεωθερμικό πεδίο. Όλα αυτά αποτελούν προτεραιότητες για τη Νέα Δημοκρατία, για όλους εμάς που αγαπάμε το νομό. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα είμαστε διαρκώς κοντά στην κοινωνία για να μπορούμε να αντιμετωπίζουμε όσο το δυνατόν περισσότερα προβλήματα. Δεν θα λύσουμε όλα τα προβλήματα. Θέλω να είμαι απόλυτα ειλικρινής. Αλλά, θα πρέπει να λυθούν τα πιο σημαντικά κατά προτεραιότητα».

 Επίσκεψη του Μακάριου Λαζαρίδη στον Αμυγδαλεώνα

 Ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Μακάριος Λαζαρίδης, επισκέφθηκε την Κυριακή 11 Μαρτίου, τον Αμυγδαλεώνα για να ενημερωθεί για τα ανοιχτά θέματα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες της Τοπικής Κοινότητας.

Ειδικότερα, ο κ. Λαζαρίδης είχε την ευκαιρία στο πλαίσιο των επαφών που έχει ξεκινήσει σε ολόκληρο το νομό, με την κωδική ονομασία «Ο λόγος στους πολίτες», να συνομιλήσει στο Κοινοτικό Γραφείο του Αμυγδαλεώνα με φορείς και σωματεία και να ακούσει για δυο και πλέον ώρες τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους.

Παρουσία των Προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων Αμυγδαλεώνα και Πολύστυλου κ. Δημήτρη Παρσακίδη και Χάρη Σαλτσίδη, οι φορείς και τα σωματεία της περιοχής έθεσαν όλα τα μεγάλα ζητήματα που τους απασχολούν.

Τα θέματα που βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης, μεταξύ άλλων, ήταν οι υποδομές (δεξαμενή, δίκτυο ομβρίων υδάτων και ύδρευσης, ασφαλτοστρώσεις), ο εκσυγχρονισμός του κλειστού γυμναστηρίου, ο διαγωνισμός για την παραχώρηση σε ιδιώτη του παλαιού αεροδρομίου, η προοπτική περαιτέρω ανάπτυξης της Egnatia Aviation, η κατασκευή του ευρωπαϊκού οδικού άξονα Ε – 61 και του TAP.