Ικανοποιημένος από την προσέλευση των μελών της τοπικής Νέας Δημοκρατίας, στις εσωκομματικές εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Κυριακή (13/5), δήλωσε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης το πρωί της Δευτέρας (15/5), ο επανεκλεγείς πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Καβάλας, Χαράλαμπος Δράκος.

«Πραγματοποιήσαμε μια από τις κορυφαίες διεργασίες των δημοκρατικών κομμάτων για την ανάδειξη δημοτικών, περιφερειακών και εθνικών οργάνων του κόμματός μας. Είμαστε ευχαριστημένοι, σχεδόν ενθουσιασμένοι, για την προσέλευση του κόσμου στις εσωκομματικές μας κάλπες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Δράκος.

«Η θητεία των νέων οργάνων είναι κατά 50% ανανεωμένη σε Καβάλα και περιφέρεια, γεγονός απαραίτητο, καθώς σε αυτή τη θητεία θα έχουμε τέσσερις ή πέντε εκλογικές αναμετρήσεις να αντιμετωπίσουμε…»

«Προσεγγίσαμε έναν εκλογικό κατάλογο γύρω στις 2.000 μέλη, σε μια περιόδο όπου ο κόσμος δεν αντέχει ούτε κομματικά, ούτε οικονομικά. Η διαδικασία ήταν άψογη και χαμηλών τόνων. Αυτό οφείλεται σε όλους τους υποψήφιους που εργάστηκαν όλες αυτές τις ημέρες για να ανανεώσουν τα παλιά μέλη και να εγγραφούν νέα. Η θητεία των νέων οργάνων είναι κατά 50% ανανεωμένη σε Καβάλα και περιφέρεια, γεγονός απαραίτητο, καθώς σε αυτή τη θητεία θα έχουμε τέσσερις ή πέντε εκλογικές αναμετρήσεις να αντιμετωπίσουμε. Δημοτικές, ευρωεκλογές, περιφερειακές και εθνικές, μια ή δύο, με απλή αναλογική ενδεχομένως, αν δεν έχουμε πρόεδρο της Δημοκρατίας. Τα έμπειρα στελέχη μας σε συνδυασμό με τον ενθουσιασμό των νέων στελεχών θα φέρουν το αποτέλεσμα που θέλουμε για την Καβάλα», τόνισε καταληκτικά ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Καβάλας.