«Κλείδωσε» η τρίτη ανδρική υποψηφιότητα στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Καβάλα. Πρόκειται για τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού Γιώργο Φιλόσογλου, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, πήρε το «πράσινο φως» από το κόμμα και θα είναι υποψήφιος βουλευτής στις εθνικές εκλογές.

Το γεγονός ωστόσο ότι παραμένει αντιδήμαρχος Αθλητισμού, ενώ δεν είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, προκαλεί γκρίνιες μεταξύ των υπόλοιπων εν δυνάμει υποψήφιων βουλευτών, που θεωρούν ότι από την θέση που κατέχει δεν τους ανταγωνίζεται με ίσους όρους. Πιθανόν ο κ. Φιλόσογλου να περιμένει να τελειώσουν οι εκλογές και μετά να αποχωρήσει για να μην δημιουργήσει αναστάτωση στη διοίκηση του δήμου Καβάλας, τα παράπονα πάντως υπάρχουν.

Κατά τα λοιπά, εκτός από τους Νίκο Παναγιωτόπουλο και Μακάριο Λαζαρίδη, στο «κάδρο» των υποψηφιοτήτων είναι ο Γιώργος Καλαντζής, η Βάσω Παπουτσή – Μήττα, η Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου και η Αρετή Κώτση. Τρεις στους τέσσερις κερδίζουν (την υποψηφιότητα). Ποιοι θα είναι; Θα το μάθουμε πιθανότατα αμέσως μετά τις εκλογές του Μαΐου…