Γεύμα προς τους δημοσιογράφους της Καβάλας, παρέθεσε σε κεντρική ταβέρνα της πόλης το μεσημέρι της Παρασκευής (5/1), ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Καλαντζής.

Με αφορμή την έναρξη της νέας χρονιάς, δόθηκε η ευκαιρία στον πρώην υπουργό να έχει μια συζήτηση με τους εκπροσώπους των τοπικών μέσων ενημέρωσης, η οποία έγινε σε χαλαρό και φιλικό κλίμα.

Ο Γιώργος Καλαντζής, ο οποίος συνοδευόταν από τη σύζυγό του Ντόρα, έκανε και μια σύντομη δήλωση, στην οποία υπογράμμισε: ”Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους σας, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία. Ήταν μια συνάντηση φιλική, δεν ήταν ημέρα για δηλώσεις και για να τοποθετηθούμε πολιτικά. Το ότι βρίσκομαι με τους δημοσιογράφους είναι χαρά μου. Μας συνδέει με τους περισσότερους χρόνια φιλία. Θέλω να ευχαριστήσω και τις γυναίκες και τους άνδρες δημοσιογράφους της Καβάλας, και τα Μ.Μ.Ε. που για 30 χρόνια στάθηκαν δίκαια δίπλα μου και θέλω να ζητήσω να είστε και να παραμείνετε αντικειμενικοί απέναντί μου, αλλά και δίκαιοι. Επειδή ξέρω την αντικειμενικότητά σας, θέλω να κάνετε μια δίκαιη καταγραφή και να αποδώσετε σε όσους από εμάς διατελέσαμε υπουργοί, τι προσφέραμε και τι έχει κάνει ο καθένας από εμάς για την Καβάλα. Αυτό σας το ζητώ και νομίζω είναι δίκαιο. Να καταλάβουν και να δουν στην Καβάλα, τι έχει προσφέρει ο καθένας από εμάς”.