Στις 9 Ιουνίου 2019 στο κατάμεστο από κόσμο αμφιθέατρο του ΤΕΙ Καβάλας πραγματοποιήθηκε η Τελετή Λήξης και η Απονομή Τίτλων για τους σπουδαστές του Κοινωνικού Πανεπιστημίου Ενεργών Πολιτών Καβάλας, Χρυσούπολης, Δράμας και Ξάνθης.

Μέσα σε μια εορταστική ατμόσφαιρα όπου η ικανοποίηση και τα χαμόγελα κυριαρχούσαν οι σπουδαστές και οι φίλοι του Κ.Π. Ε.Π. συμμετείχαν στην τελική μας εκδήλωση.

Εκτός από τις απονομές, βραβεύτηκαν η παλιότερη σε ηλικία σπουδάστρια και ο νεώτερος σπουδαστής με διαφορά 62 χρόνια!!!

Βραβεύτηκε και η σπουδάστρια με την πολυετή συμμετοχή της στις δράσεις του Κ.Π.Ε.Π. Η εκδήλωση περιελάμβανε την παρουσίαση του απολογισμού του Κ.Π.Ε.Π. του ακαδημαϊκού έτους 2018- 2019 με τις 32 ποικίλου ενδιαφέροντος παράλληλες δράσεις εκτός από τον ετήσιο επιμορφωτικό μας πρόγραμμα, ένα μικρό δρώμενο από το Τμήμα Θεατρικών Τεχνικών, βίντεο με τις δράσεις των μικρών σπουδαστών του Παιδαγωγικού Εργαστηρίου Δημιουργική Γραφής για παιδιά και την ανάγνωση κειμένων από σπουδαστές της Δημιουργικής Γραφής Ενηλίκων που ενθουσίασαν τους παρευρισκόμενους. Έξι χρόνια δυναμικής παρουσίας του Κ.Π.Ε.Π. και η επιβεβαίωση της αποδοχής, μας γεμίζει ικανοποίηση παίρνοντας πλήρη ανατροφοδότηση. Δεν σταματάμε όμως εδώ. Συνεχίζουμε δυναμικά, ανταποκρινόμενοι στην εμπιστοσύνη που εισπράττουμε από τους σπουδαστές μας!!! Από την επόμενη χρονιά νέοι συνεργάτες, νέες περιοχές, καινούριες εξαιρετικά ενδιαφέρουσες θεματικές ενότητες θα προστεθούν σε αυτές που ήδη υπάρχουν.

Η βραδιά επισφραγίστηκε με κρασί, ζωντανή μουσική, χορό και ραντεβού για το επόμενο δημιουργικό έτος.