Το Επιμελητήριο Καβάλας, μέλος του ευρωπαϊκού δικτύου στήριξης μικρομεσαίων επιχειρήσεων Enterprise Europe Network, σας ενημερώνει ότι προετοιμάζει επιχειρηματικές αποστολές στις Εκθέσεις τουρισμού International Fair of Tourism (ITTFA) στο Βελιγράδι, Σερβία, 22 – 25 Φεβρουαρίου 2018 και Romanian Tourism Fair στο Βουκουρέστι, Ρουμανία, 22 – 25 Φεβρουαρίου 2018.

Στις εκθέσεις θα πραγματοποιηθούν επιχειρηματικές συναντήσεις Β2Β με φορείς του τουρισμού, μέσα μαζικής ενημέρωσης και επιχειρηματίες. Το Επιμελητήριο καλύπτει το κόστος μεταφοράς ενώ το κόστος διαμονής θα πρέπει να καλυφθεί από τις επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν.

Παρακαλούμε, για τον καλύτερο προγραμματισμό της κάθε επιχειρηματικής αποστολής, εάν θέλετε να συμμετέχετε στις εκθέσεις αυτές να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας μέχρι την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου και ώρα 10:00 συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας το έντυπο εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο Επιμελητήριο Καβάλα-Enterprise Europe Network, τηλ. 2510222212 κα. Σούζη Μαυρομμάτη(εσωτ. 4), κα. Παρασύρη Δέσποινα (εσωτ. 11) ή στο email info@chamberofkavala.gr και στο www.kcci.gr

Ο Πρόεδρος

Μάρκος Δέμπας