Ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας και η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ), βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ένα πρόγραμμα συνεργασίας, με την διαρκή προσφορά εκπτώσεων από 10% έως 40%, για τα μέλη της Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ και τις οικογένειες τους, όπως αυτές αναγράφονται στο συνημμένο πίνακα.

Μέχρι στιγμής στο πρόγραμμα μετέχουν περί τις 65 επιχειρήσεις όλων των ειδών, ενώ  απευθύνεται πρόσκληση και σε άλλες επιχειρήσεις να συνδράμουν στην προσπάθεια.

Η έκπτωση θα παρέχεται σε όλους τους δικαιούχους με την επίδειξη της  Ταυτότητας Μέλους Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ., η οποία εκδίδεται από την Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

«Σε μια περίοδο που η οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας, συνεχίζει να επηρεάζει δραματικά το εισόδημα των οικογενειών καθώς και η προσπάθεια τόνωσης της τοπικής αγοράς της Καβάλας συνέβαλαν στην επίτευξη αυτής της συμφωνίας» δήλωσε ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Βασίλειος Λεμονίδης.

Από την πλευρά της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ), ο Πρόεδρος κ. Νικόλαος Παναγιωτίδης και ο Ταμίας κ. Χρήστος Μασάνης, ευχαρίστησαν θερμά τον Πρόεδρο και τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας για την προσφορά αγάπης, κάνοντας λόγο για σημαντική ανάσα στο οικογενειακό εισόδημα των Στρατιωτικών. Επιπρόσθετα  ζήτησαν από τα μέλη της Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ, που υπηρετούν ή κατοικούν στην περιοχή της Καβάλας να στηρίξουν με όλη τους τη δύναμη, τα καταστήματα της πόλης.

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας

Βασίλειος Λεμονίδης 

Ο Πρόεδρος της Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ

Νικόλαος Παναγιωτίδης