Ανοίγοντας το κεφάλαιο της διαφήμισης καταλήγουμε σε ένα μεγάλο συμπέρασμα. Η εικόνα είναι η δύναμη, το αποτέλεσμα είναι η υπογραφή. Ο τρόπος με τον οποίο θα προωθήσει η κάθε επιχείρηση τις δυνατότητες και τις υπηρεσίες της ποικίλλει ανά τους αιώνες και καταλήγει πάντα στον ίδιο παρονομαστή με το πέρασμα των καιρών και των απαιτήσεων της κάθε εποχής. Ο τρόπος παίζει σημαντικό ρόλο και η εικόνα είναι το Α και το Ω στην εποχή του αναπτυσσόμενου μάρκετινγκ και της διαφήμισης. Τίποτα δεν πρέπει να αφήνεται στην τύχη του και όλα οφείλουν να είναι προμελετημένα. Οι ανάγκες του πελάτη πρέπει να είναι προ των πυλών για να μπορούν να νιώθουν εκείνοι αίτιοι της αλυσίδας ανάπτυξης της αγοράς.

Η εταιρεία μας σε συνεργασία με σοβαρούς επαγγελματίες είναι σε θέση να διαμορφώσει ένα ζωτικό εργαλείο, όπως είναι αυτό του φυλλαδίου, για όλους εκείνους που θα επιλέξουν να προωθήσουν κατά αυτόν τον τρόπο την εταιρεία και τα προϊόντα τους. Το φυλλάδιο έχει την εικόνα, χρώματα, δυνατά κείμενα, γραφικά και κάθε λογής ιδέες που ο κάθε επαγγελματίας επιθυμεί να συμπεριλάβει καθώς και πληροφορίες για την εύρεση της επαγγελματικής του στέγης. Κανείς δεν περιμένει από ένα μόνο φυλλάδιο να δημιουργήσει τον κύκλο των πελατών του, ωστόσο κάνουμε λόγο για μια από τις πιο ευέλικτες κι έξυπνες επιλογές που μπορούν να εκτοξεύσουν την επιχείρηση στα ύψη. Το γεγονός ότι τα φυλλάδια μπορεί να τα βρει κάποιος και κάτω από την πόρτα του, στα μαγαζιά, στις πολυκατοικίες, είναι ευανάγνωστα κι εύκολα, περιέχουν όλες τις πληροφορίες που είναι αναγκαίες και τραβούν την προσοχή με τα εύκολα και εντυπωσιακά κείμενα τους, τα καθιστά αυτόματα τη Νο1 επιλογή διαφήμισης για όλων των ειδών τις επιχειρήσεις.

Επιπροσθέτως, είναι μια αρκετά οικονομική λύση για προώθηση και διαφήμιση σε σχέση με τα μέσα της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου. Μπορούν εύκολα να ανανεωθούν και να διαμορφωθούν με βάση τις αλλαγές και τις ανάγκες της εκάστοτε περιόδου εμφάνισής τους. Τέλος, το διαφημιστικό φυλλάδιο δεν είναι ποτέ παρωχημένο και είναι σε θέση να εξυπηρετήσει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών και προϊόντων χωρίς περιορισμούς. Η Letterbox  διαθέτει όλα τα εργαλεία για τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού φυλλαδίου και είναι σε θέση να προχωρήσει και στο επόμενο βήμα της εντυποδιανομής – του με ποικίλους τρόπους, ανάλογα πάντα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του εκάστοτε πελάτη.