Το παράρτημα Χρονίων Παθήσεων Καβάλας, του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, πραγματοποιεί από το πρωί της Πέμπτης (7/12), χριστουγεννιάτικο bazaar στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις που έκανε στο Kavala Web News, ο ψυχολόγος και διευθυντής του παραρτήματος Χρονίων Παθήσεων Καβάλας, Σταύρος Γιαννουλίδης, στο bazaar εκτίθενται προϊόντα από τα εργαστήρια προεπαγγελματικής κατάρτισης των παιδιών του παραρτήματος, τα οποία όπως επισήμανε, έγιναν με πολλή αγάπη και μεράκι.

Ζυμαρικά, μυρωδικά, κεραμικά, κεριά, ακόμη και καλλυντικά για όλο το σώμα, στο bazaar του παραρτήματος Χρονίων Παθήσεων Καβάλας

Μεταξύ άλλων, πρόκειται για χειροποίητα ζυμαρικά σε διάφορες γεύσεις, όπως σπανάκι, κουρκουμά και τραχανά, μυρωδικά, όπως ρίγανη και πικροδάφνη, κεραμικά από το εργαστήριο κεραμικής του παραρτήματος Χρονίων Παθήσεων Καβάλας με θέματα για τα Χριστούγεννα, καθώς επίσης και καλλυντικά για όλο το σώμα, όπως και διακοσμητικά κεριά για τον στολισμό σπιτιών και χριστουγεννιάτικων δέντρων. Όπως σημείωσε ο κ. Γιαννουλίδης, όλα τα προϊόντα είναι προς πώληση σε πολύ χαμηλές τιμές, ενώ τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από το bazaar, θα διατεθούν για τις ανάγκες των παιδιών και για δράσεις τους, όπως για παράδειγμα σε εκδρομές.

Το bazaar του παρατήματος Χρονίων Παθήσεων θα παραμείνει στην κεντρική πλατεία της Καβάλας και την Παρασκευή (8/12) από το πρωί μέχρι το μεσημέρι, αλλά και το απόγευμα της ίδιας ημέρας.