Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Φίλοι Παιδόπολης Άγιος Γεώργιος Καβάλας, ευχαριστεί θερμά τους τέσσερις νέους φοιτητές της πόλης μας, που το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου, στην Πλατεία Καπνεργάτη, χρησιμοποίησαν το μουσικό ταλέντο τους για καλό σκοπό!

Οι τέσσερις νέοι φίλοι γέμισαν με ευχάριστους ήχους την πλατεία και με τα χρήματα που συγκέντρωσαν από τους συμπολίτες μας λύσανε το πρόβλημα θέρμανσης ενός νεαρού ενήλικα – ωφελούμενου του Σωματείου μας, ενταγμένου στο πρόγραμμά μας: «Υποστηριζόμενη Διαβίωση για Νέες/-ους Ενήλικες που αποχωρούν από τα Παραρτήματα Προστασίας Παιδιού (πρώην Παιδοπόλεις)».

«Το θέμα δεν είναι πόσα δίνουμε αλλά πόση Αγάπη βάζουμε στην προσφορά».

Το Διοικητικό Συμβούλιο Του Σωματείου Φίλοι Παιδόπολης Άγιος Γεώργιος Καβάλας ευχαριστεί από καρδιάς όσους στήριξαν αυτή την προσπάθεια.

Περισσότερες πληροφορίες για το Σωματείο, στο τηλ. 6936556846 Παναγιώτης Αγαπητός, 6938479138 Κατερίνα Βασιλοπούλου – Ταουσάνη, στην Ιστοσελίδα του Σωματείου Φίλοι Παιδόπολης Άγιος Γεώργιος Καβάλας: www.filoipaidopoli.weebly.com και στο facebook: «Φίλοι Παιδόπολης».

Με εκτίμηση για το ΔΣ του Σωματείου

Ο Πρόεδρος Παναγιώτης Αγαπητός

Η Γενική Γραμματέας Κατερίνα Βασιλοπούλου- Ταουσάνη