Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019, μεταξύ μελών, ροταριανών αξιωματούχων, οικογενειών και φίλων, έκοψε τη βασιλόπιτά του ο Ροταριανός Όμιλος Δυτικής Καβάλας.

Η Πρόεδρος Άννα Παυλίδου υπενθύμισε την 28ετή παρουσία με έργα προσφοράς του Ομίλου εντός και εκτός της πόλης και επικεντρώθηκε στις  δράσεις του Α εξαμήνου του 2019:  Την εγκατάσταση ενός μεγάλου ξύλινου στέγαστρου, στον παιδικό σταθμό Νεαπόλεως, καθώς την τοποθέτηση πιστοποιημένων συστημάτων παιδικής χαράς στον παιδικό σταθμού Ζυγού. Νέο έργο θα είναι η δημιουργία ενός  ολοκληρωμένου και οργανωμένου λαχανόκηπου, δωρεά προς το Κδαπ- Αμεα Καβάλας.

Κατά την εκδήλωση τιμήθηκε με αναμνηστική πλακέτα ο κ. Θέμης Κελέκης, ζωγράφος και συγγραφέας, για την πολιτιστική του συνεισφορά στην αγαπημένη του πόλη, την Καβάλα.

Με τιμητική πλακέτα επίσης τιμήθηκαν οι ροταριανοί Αβραάμ Ασυριάν και Γιώργος Ηλιάδης,  δύο μέλη του Ομίλου, με μακρά πορεία και ανιδιοτελή προσφορά προς το Ρόταρυ.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την εισδοχή δύο νέων μελών, εκλεκτών επιχειρηματιών – επαγγελματιών του τόπου μας, καθώς και την παρουσίαση του επόμενου Προέδρου του Ομίλου.