Η διαφωνία για τα πέναλτι που καταλόγισε ο διαιτητής στο ντέρμπι του Άρη με τον Παναθηναϊκό, ήταν η αιτία που ένας 53χρονος πήρε την καραμπίνα και τραυμάτισε τρεις συγχωριανούς του σε καφενείο στη Ζαρκαδιά Καβάλας, το βράδυ της περασμένης Κυριακής.

Αναλυτικά ρεπορτάζ του in.gr γράφει:

Η κατάσταση φαίνεται να έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο στον πολύπαθο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και τα όσα έγιναν σε καφενείο της Ζαρκαδιάς Καβάλας, μετά το ντέρμπι του Άρη με τον Παναθηναϊκό στο Κλεάνθης Βικελίδης προκαλούν σοκ.

Η διαφωνία μεταξύ των θαμώνων αναφορικά με τις αποφάσεις του διαιτητή Τζοβάρα και πιο συγκεκριμένα για τα πέναλτι που καταλόγισε, κατέληξε σε επίθεση με καραμπίνα! Ένας 53χρονος καυγάδισε με άλλους οπαδούς που παρακολουθούσαν το παιχνίδι, αναφορικά με την ορθότητα των αποφάσεων του διαιτητή στις φάσεις που καταλόγισε πέναλτι, αλλά στη συνέχεια αποχώρησε από το καφενείο.

Κανείς πάντως δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα επακολουθούσε. Ο 53χρονος επέστρεψε έχοντας μαζί του καραμπίνα και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως προς το καφενείο. Οι θαμώνες προσπαθούσαν να προστατευτούν από τα «αδέσποτα» πυρά και θα πρέπει να σημειωθεί πως τραυματίστηκαν τρία άτομα 32, 59 και 79 ετών, τα οποία νοσηλεύονται ευτυχώς εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο της Καβάλας. Ο δράστης παραδόθηκε στο Αστυνομικό τμήμα Νέστου και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.

(πηγή: in.gr)