Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ultra Fighters Team: Έρχονται Gerges και De Lighny!!!

Ημέρα:

spot_img

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Ultra Fighrers Team από τη Θεσσαλονίκη με αφορμή τον ερχομό των Gerges και De Lighny. Στην ανακοίνωση φιλοξενούνται και δηλώσεις του Καβαλιώτη προπονητή, Δημήτρη Παπαδόπουλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «To Ultra Fighters Gym παρακολουθώντας ανελλιπώς τις εξελίξεις στο άθλημα του kickboxing σε παγκόσμιο επίπεδο επιδιώκει να συμβαδίζει πάντοτε με τους κορυφαίους και να ανανεώνεται συνεχώς σε θέματα προπονητικής μεθοδολογίας αλλά και σε μοντέρνες εφαρμογές τακτικής και στρατηγικής του αθλήματος.

Επί πολλά έτη ο προπονητής των Ultra Fighters και ιδρυτής της Ultra Fighters Team με την οποία αγωνίστηκαν κατά καιρούς μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού kickboxing, φροντίζει να προπονείται από κοινού με ένα από τα πιο φημισμένα γυμναστήρια της Ολλανδίας, το θρυλικό Chakuriki του Thom Harinck, είτε ταξιδεύοντας εκεί  ανά τακτά χρονικά διαστήματα είτε προσκαλώντας τους Ολλανδούς αθλητές και προπονητές αλλά και τον ίδιο τον Thom Harinck να προπονούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα με τους αθλητές του Ultra Fighters Gym.

Στο πλαίσιο αυτής της αμφίδρομης προπονητικής συνεργασίας θα επισκεφτούν  το Ultra Fighters Gym o Ολλανδός προπονητής του Hesdy Gerges και πρώην αθλητής του Chakuriki Mitchell De Lighny καθώς και δύο Α’ class fighters οι οποίοι θα προπονούνται από κοινού με τους αθλητές του Δημήτρη Παπαδόπουλου  για μια βδομάδα.

Όπως δήλωσε και ο ίδιος ο Δημήτρης Παπαδόπουλος: «Θεωρώ ότι είναι χρέος μου ως  προπονητής να συμβαδίζω με τις ταχύτατες εξελίξεις στο άθλημα του Kick Boxing και ένας από τους πιο αποδοτικούς τρόπους είναι να προπονείσαι τακτικά με αυτούς που θεωρούνται από τους καλύτερους την παρούσα στιγμή  και να ενσωματώνεις χρήσιμα στοιχεία τους».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Κάνε ότι κοιμάσαι!

του Παύλου Λεμοντζή Αυτό έκανα. Δήθεν κοιμόμουν, με ανοικτά τα...

Κυκλοφοριακό: Τα χειρότερα έρχονται μετά το Πάσχα!!!

Αντώνης Μαστοράκης: Ζούμε πλέον εποχές που δεν υπήρχε ο...

Ευρωεκλογές: Δεν υπάρχουν περιθώρια για πειραματισμούς

Μπάμπης Δράκος: Να μην επιτρέπουμε στη χώρα να επιστρέψει...

Κ. Σιμιτσής: Δεν ασχολούμαι με τον κανονισμό στάθμευσης της Παναγίας

Κατηγορηματικά διαψεύδει ότι θα αναλάβει ως νομικός τους επαγγελματίες...

Ολοκληρώθηκε στο Μετρό Συντάγματος η Έκθεση Τροφίμων & Ποτών

Με μεγάλη επιτυχία και την προσέλευση πολύ κόσμου της...

Κρας τεστ για τις αντοχές των υποδομών της Θάσου

Γιάννης Μαρκιανός: Θεωρώ ότι θα καταφέρουμε και φέτος /...

«Σκηνές από έναν γάμο» του Ίνγκμαρ Μπέργκμαν στο «ΑΥΛΑΙΑ» Θεσσαλονίκης

Κριτική από τον Παύλο Λεμοντζή«O Αύγουστος Στρίντμπεργκ είπε κάποτε:...