Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΕΓΑΣ τίμησε στο πρόσωπο της Δήμητρας Τσανάκα την Καβάλα

Ημέρα:

spot_img

Την Δήμαρχο Καβάλας, Δήμητρα Τσανάκα, βράβευσε το απόγευμα της Παρασκευής (17-2) ο Σύνδεσμος Ελληνικών και Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων (ΣΕΓΑΣ) κατά τη διάρκεια της Ετήσιας Εκδήλωσης Βραβεύσεων, στην Αίθουσα Μελίνα Μερκούρη του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, βραβεύτηκαν αθλητές και προπονητές που πρωταγωνίστησαν, την χρονιά που πέρασε στα αθλητικά δρώμενα σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, αλλά και προσωπικότητες που με τον δικό τους τρόπο συνέβαλαν στην ανάπτυξη του Στίβου στη χώρα μας.

Η δήμαρχος Καβάλας κ. Δ. Τσανάκα βραβεύτηκε για την πολύτιμη προσφορά της στην ανάπτυξη του Κλασσικού Αθλητισμού στην περιοχή στα δύο χρόνια της θητείας της.

Η βράβευση, αποτελεί ύψιστη τιμή για τον δήμο Καβάλας, αλλά και την διοίκηση της Δ. Τσανάκα, που αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή τα σωματεία του στίβου της πόλης μας, διοργάνωσε μετά από 16 ολόκληρα χρόνια ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα, αυτό του Βορείου Ομίλου του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παμπαίδων – Παγκορασίδων, (στις 2-3 Ιουλίου 2016) στο «Ανθή Καραγιάννη».

Αναφορικά με την βράβευσή της η κ. Τσανάκα δήλωσε:

«Αποτελεί ύψιστη τιμή, η βράβευση στο πρόσωπο μου, του Δήμου Καβάλας και των δημοτών μας, από την κορυφαία και αρχαιότερη αθλητική ομοσπονδία της χώρας, τον ΣΕΓΑΣ. Αποτελεί επιστέγασμα σκληρής δουλειάς και προσπαθειών δυο ετών, ώστε μετά από δεκαέξι ολόκληρα χρόνια, η Καβάλα να ξαναμπεί στον χάρτη του κλασικού αθλητισμού. Η επιτυχία ανήκει σε όλους τους Καβαλιώτες!».

segasΚατά την διάρκεια της εκδήλωσης, βραβεύτηκαν αθλητές και προπονητές που πρωταγωνίστησαν, την χρονιά που πέρασε, στα αθλητικά δρώμενα σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, αλλά και προσωπικότητες που με τον δικό τους τρόπο συνέβαλαν στην ανάπτυξη του Στίβου στη χώρα μας.

Η βραδιά ήταν αφιερωμένη σε αθλητές και προπονητές, στους ανθρώπους δηλαδή, που με τις θυσίες και τις προσπάθειες τους, κατάφεραν στην διάρκεια της περασμένης χρονιάς να σημειώσουν εξαιρετικές εμφανίσεις και να χαρίσουν στη χώρα μας 12 μετάλλια και εξαιρετικά πλασαρίσματα.

segas1Στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» στο ΣΕΦ η ομοσπονδία είχε την ευκαιρία να γιορτάσει μαζί με τους πρωταγωνιστές της, που δεν είναι άλλοι από τους αθλητές και να τιμήσει ακόμη, ανθρώπους της αυτοδιοίκησης, που με τη στήριξη τους συμβάλουν στο έργο του ελληνικού στίβου.

Παράλληλα τιμήθηκαν δυο άνθρωποι του χώρου, ο πρώην αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Πτολεμαίος Παπαμιχαήλ και ο πρώην εθνικός προπονητής Δημήτρης Ευαγγελόπουλος για την πολύχρονη προσφορά τους.  Από την εκδήλωση απουσίαζαν η Κατερίνα Στεφανίδη και ο Κώστας Φιλιππίδης, λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων στο εξωτερικό και τα βραβεία τους παρέλαβαν οι γονείς τους. Διαφορετικό ρόλο στην αποψινή βραδιά είχε η Νικόλ Κυριακοπούλου. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, η οποία διανύει τον έκτο μήνα εγκυμοσύνης, ανέβηκε στο βήμα και παρουσίασε την εκδήλωση.

Η ομοσπονδία βράβευσε για την συνεισφορά τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης. Για την ουσιαστική της συνεισφορά βραβεύθηκε η περιφερειάρχης Αττικης Ρένα Δούρο, την οποία εκπροσώπησε ο εντεταλμένος για θέματα αθλητισμού της Περιφέρειας Σπύρος Πάντζας.

Εκτός από την δήμαρχος Καβάλας, από τον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης τιμήθηκαν ακόμη:

Γιάννης Γιαννέλης Θεοδοσιάδης (γενικό γραμματέα Αιγαίου και νησιώτικης πολιτικής)

Κώστας Πελετίδης (Δήμαρχος Πάτρας)

Γρηγόρης Αλεξόπουλος (αντιπεριφερειάρχης περ. Ενότητας Αχαίας)

Σωτήρης Αδαμόπουλος (αντιπεριφερειάρχης περ. Ενότητας Καστοριάς)

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ο νέος Διοικητής της ΧΧ ΤΘ Μεραρχίας στον δήμο Νέστου

Τον Δήμαρχο Νεστου Σάββα Μιχαηλίδη, επισκέφτηκε στο Δημαρχείο Χρυσουπολης,...

Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Τένιας Μακρή στην Καβάλα

Το «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Καβάλας και η...

ΔΗΚΕΘ: Η μισή αλήθεια είναι ψέμα

Από την ΔΗΚΕ Θάσου εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου: Όλο...

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 34χρονου Χρήστου Θώμου

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 34χρονου Χρήστου...

Μακάριος Λαζαρίδης: Ως εδώ με τους «πρόθυμους» πολιτικούς αρχηγούς

Ο κ. Ανδρουλάκης κατέθεσε την πρόταση δυσπιστίας με αφορμή...

Νέος κύκλος αυξήσεων στις τιμές των υγρών καυσίμων

Φώτης Πούλος: Κάθε φορά βρίσκεται μια αφορμή να αισχροκερδούν...

Ο Γιώργος Κυμπαρίδης νέος Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης

Τον νεοεκλεγέντα Περιφερειακό Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης...

Κεφαλή αγάλματος του Απόλλωνα ανακαλύφθηκε στους Φιλίππους

Ανασκαφική έρευνα πραγματοποίησε η ομάδα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στους Φιλίππους υπό την διεύθυνση...