Τετάρτη, 29 Ιουνίου, 2022

Π.Α.Ε. Α.Ο. “ΚΑΒΑΛΑ 1965”: Το Σάββατο το φιλικό με την Κ-19 του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης

Ακολούθησε μας

Το Σάββατο (10/08) και ώρα 18:30, ο Α.Ο Καβάλα θα πραγματοποιήσει την πρώτη του φιλική αναμέτρηση στα πλαίσια της προετοιμασίας του κόντρα στον ΠΑΟΚ Κ19.

Η ομάδα του ΠΑΟΚ Κ19 αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Superleague ενώ προπονητής της ομάδας είναι ο Pablo Garcia.

Όσον αφορά τα εισιτήρια του αγώνα, η γενική είσοδος είναι στα 10 ευρώ για τους άνδρες και στα 5 ευρώ για τις γυναίκες.

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 ανακοινώνει τη διεξαγωγή φιλικού της ανανεωμένης ομάδας μας, με την ομάδα Κ 19 της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, προπονητής της οποίας είναι ο Πάμπλο Γκαρσία. Ένα φιλικό παιχνίδι το οποίο έχει τη δική του ξεχωριστή σημασία αφού η ομάδα Κ 19 της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια ομάδα στο αντίστοιχο περυσινό πρωτάθλημα της Surer League. Το φιλικό ορίστηκε να διεξαχθεί το Σάββατο 10 Αυγούστου 2019 στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» με ώρα έναρξης στις 18: 30 και γενική είσοδο, 10 ευρώ για τους άνδρες και 5 ευρώ για τις γυναίκες.

Παράλληλα η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965, θεωρεί υποχρέωση της δημόσια να ευχαριστήσει όλους τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι το τελευταίο χρονικό διάστημα έλαβαν μέρος στα δοκιμαστικά για τη στελέχωση της ομάδας μας Κ 17. Παράλληλα ευχαριστεί όλα τα σωματεία από τα οποία προέρχονται οι ποδοσφαιριστές , θεωρώντας βέβαιο από την πλευρά μας, ότι η άριστη συνεργασία που υπάρχει θα συνεχιστεί και στο μέλλον. Στόχος μας είναι η δημιουργία μίας ανταγωνιστικής ομάδας, συνεχίζοντας η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965, να επενδύει στο μέλλον με νέους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές από την ευρύτερη περιοχή μας.»

Φωτογραφία: Λάσκαρης Τσούτσας

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα