Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου, 2022

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για την δολοφονία στην Χρυσούπολη

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας και...

Ένοπλη ληστεία με θύμα 18χρονο στο Ελαιοχώρι 

Ένοπλη ληστεία με θύμα 18χρονο έγινε σε σπίτι στο Ελαιοχώρι του...

Π.Α.Ε. Α.Ο. “ΚΑΒΑΛΑ 1965”: “Καλό ταξίδι αγαπημένε μας φίλε…..”

spot_img

Ακολούθησε μας

Σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια της ΠΑΕ Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 εκφράζει βαθιά θλίψη και απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Τάσου Μεταξά, ο οποίος έφυγε τόσο άδικα και πρόωρα από τη ζωή. Ο Τάσος Μεταξάς, ένας γνήσιος ΑΟΚτσής, έχει γράψει τη δική του ιστορία για δεκαετίες, τόσο ως φίλαθλος, όσο και ως διοικητικός του παράγοντας και με την αγάπη για την ομάδα του και το ποδόσφαιρο, άφησε ανεξίτηλο το στίγμα.

Όλοι εμείς στην ΠΑΕ Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965, αισθανόμαστε συγκλονισμένοι από τον ξαφνικό θάνατο του Τάσου Μεταξά, ενός σπάνιου και μοναδικού ανθρώπου, ο οποίος πέρα από την πολύ σημαντική του προσφορά στα κοινά, στην κοινωνία της Καβάλας και στον επαγγελματικό και συνδικαλιστικό χώρο του  νομού μας, αφιέρωσε με πάθος και ανιδιοτέλεια τη ζωή του στον Α.Ο.Κ. ενώ ήταν ένα από τα πιο δραστήρια αλλά και ιδρυτικά στελέχη της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας.

Ο Τάσος Μεταξάς, αφήνει πίσω του μόνο φίλους και βεβαία την μοναδική του οικογένεια στην οποία εκφράζουμε την οδύνη και την βαθύτατη θλίψη μας.

Καλό ταξίδι αγαπημένε μας φίλε.

Καλό Παράδεισο.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα