Παρασκευή, 14 Μαΐου, 2021

Ημερίδα από την ΑΕΚ Καβάλας με θέμα: “Ψυχολογία και διατροφή αθλητών”

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Γιάννης Σιαπέρας
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News
Η Ακαδημία ποδοσφαίρου της ΑΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ συνδιοργανώνει μαζί με την Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας την ημερίδα με θέμα: “Ψυχολογία και διατροφή αθλητών”.

Εισηγητές θα είναι ο Θόδωρος Σαββίδης, τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών Α.Ο. Ξάνθης και ο Θεόφιλος Κωστούλας διαιτολόγος – διατροφολόγος.
Η Ακαδημία ποδοσφαίρου της ΑΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ καλεί όλους τους γονείς και κηδεμόνες των αθλητών στην εκδήλωση της, όπως και όλους τους αθλητές των τμημάτων υποδομής , να παρακολουθήσουν την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ με ώρα έναρξης 19:30 μμ, στην αίθουσα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης.
Η Ημερίδα της ΑΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ είναι ανοιχτή για όλες τις ομάδες του Νομού όπως επίσης και για όλους τους παράγοντες- προπονητές – γονείς – και ποδοσφαιριστές.
Τα Θέματα της ημερίδας είναι άκρως ενδιαφέρονται καθώς , η σωστή και ισορροπημένη διατροφή συμβάλει και αποτελεί προϋπόθεση για την σωστή νοητική, πνευματική, σωματική, και ψυχική ανάπτυξη των παιδιών – αθλητών ιδιαίτερα στην σχολική ηλικία όπου οι διατροφικές συνήθειες του παιδιού επηρεάζονται από πολλούς παράγοντες.

Διαφημίσεις